CSM Slatina- Aerostar Bacău, duelul nou-promovatelor

HomeSport

CSM Slatina- Aerostar Bacău, duelul nou-promovatelor

Echipa de fotbal CSM Slatina primeşte vizita, în cadrul unui derby al suferinţei, formaţiei Aerostar Bacău, de asemenea, nou-promovată. Cele două formaţii se află la egalitate de puncte cu câte o victorie în acest debutul de sezon. Gruparea slătineană are, însă, un meci mai puţin disputat.

CSM Slatina a dat piept cu CSU Craiova, într-un joc de pregătire disputat în Bănie. „Am întâlnit o echipă cu pretenţii, cu un nivel de pregătire avansat”
CSM Slatina luptă pentru puncte pe terenul celor de la ASU Politehnica Timişoara
Un alt transfer de senzaţie la CSM Slatina. O finalistă de Liga Campionilor a semnat cu gruparea slătineană
Distribuie acest articol

Loading

Echipa de fotbal CSM Slatina îşi continuă parcursul în Liga a II-a cu un meci, pe teren propriu, în compania unei alte nou-promovate, Aerostar Bacău. Duelul poate fi catalogat drept un derby al suferinţei, fiecare echipă având câte trei puncte în clasament în acest debut de sezon, însă gruparea aflată sub comanda lui Mihai Ianovschi are un meci mai puţin disputat.

CSM Slatina-Aerostar Bacău se va disputa sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”, fără spectatori. Partida va putea fi urmărită în direct pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

Meciul va fi arbitrat de o brigadă condusă la centru de Robert Avram, din Piteşti, ajutat la cele două tuşe de Cosmin Vatamanu (Bucureşti) şi Filip Alexandru (Constanţa). Arbitrul de rezervă este Cristian Georgescu (Bucureşti). Observatorii întâlnirii sunt: Dorinel Dincă (Călăraşi) şi Adrian Comănescu (Râmnicu Vâlcea).

Meciul poate fi urmărit la următorul link: https://youtu.be/VfNaZ1ucr18

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0