CSM Slatina-CSA Steaua Bucureşti, pe Stadionul „1 Mai”, în cel de-al treilea joc de pregătire al iernii

HomeSport

CSM Slatina-CSA Steaua Bucureşti, pe Stadionul „1 Mai”, în cel de-al treilea joc de pregătire al iernii

  Echipa de fotbal CSM Slatina continuă meciurile de pregătire ale iernii cu un joc disputat miercuri, 7 februarie, cu începere de la ora 14.0

CSM Slatina va juca meciul cu Poli Iaşi vineri, 21 octombrie. Partida va fi televizată
VIDEO. Valentin Alexandru, eroul partidei cu Slobozia: „S-a întors puţin neşansa pe care am avut-o în meciurile trecute”
Ovidiu Burcă, înaintea returului cu FC Pucioasa: „Trebuie să rămânem foarte atenţi şi concentraţi, calificarea nu e decisă”
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de fotbal CSM Slatina continuă meciurile de pregătire ale iernii cu un joc disputat miercuri, 7 februarie, cu începere de la ora 14.00, pe Stadionul „1 Mai”, în compania celor de la CSA Steaua Bucureşti.

Divizionara secundă slătineană continuă pregătirea în vederea reluării meciurilor de la nivelul Ligii a II-a. După jocurile disputate cu Concordia Chiajna şi CSM Alexandria, ambele câştigate cu scorul 2-1, echipa pregătită de tehnicianul Daniel Oprescu întâlneşte miercuri, 7 februarie, o altă colegă de competiţie, CSA Steaua Bucureşti.

Jocul de pregătire contra formaţiei bucureştene se va disputa pe Stadionul „1 Mai”, cu începere de la ora 14.00.

CSM Slatina a acumulat, în această primă parte a sezonului, 20 de puncte şi se află la trei lungimi distanţă de ultimul loc din play-off. Primul meci oficial al divizionarei secunde slătinene va avea loc pe 24 februarie, în cadrul etapei a XVI-a, în deplasare, contra celor de la Corvinul Hunedoara, formaţie aflată pe locul al doilea în clasamentul Ligii a II-a.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0