CSM Slatina, duel cu CS Tunari în prima partidă din play-out

HomeSportUncategorized

CSM Slatina, duel cu CS Tunari în prima partidă din play-out

  Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 11.00, pe teren propriu, CS Tunari. Este prima partidă din play-out pe

CSM Slatina debutează în Liga a II-a contra aspirantei la promovare, Concordia Chiajna. „Niciun meci nu este uşor”
Echipa de fotbal tenis de la CSM Slatina, pe primul loc după prima etapă a play-off-ului
FOTO. CSM Slatina, victorie la scor în manşa retur a amicalului cu Universitatea Craiova II
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 11.00, pe teren propriu, CS Tunari. Este prima partidă din play-out pentru slătinenii, care în prima etapă nu au fost programaţi. Cu o victorie, gruparea pregătită de Daniel Oprescu poate rezolva deja ecuaţia menţinerii în Liga a II-a.

 

CSM Slatina începe play-out-ul cu o partidă în care poate tranşa deja menţinerea în Liga a II-a. Cu 25 de puncte adunate în sezonul regulat, gruparea pregătită de Daniel Oprescu primeşte vizita celor de la CS Tunari (16 puncte), formaţie preluată de Dan Alexa.

 

Meciul se va disputa sâmbătă, 6 aprilie, pe Stadionul „1 Mai”, cu începere de la ora 11.00. Cu o victorie, gruparea slătineană îşi asigură matematic menţinerea în Liga a II-a. Meciul va putea fi urmărit şi pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

 

După meciul cu CS Tunari, CSM Slatina va întâlni, în deplasare, pe 13 aprilie, Concordia Chiajna, după care va reveni în faţa propriilor suporteri cu un joc contra celor de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, partidă programată pe 20 aprilie. De asemenea, slătinenii vor mai întâlni pe 27 aprilie, în deplasare, CSA Steaua Bucureşti, pe 3 mai, acasă, Progresul Spartac, iar pe 11 mai, în ultimul meci din acest sezon, în deplasare, Chindia Târgovişte.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0