Cum va fi vremea de Paşte. Meteorologii au emis prognoza

HomeActualitate

Cum va fi vremea de Paşte. Meteorologii au emis prognoza

  Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Meteorologii anunță vreme mai caldă decât

Nowcasting de vreme rea în Olt. Mai multe localităţi se află sub Cod Portocaliu de vijelii, grindină şi averse torenţiale
Salariată a AJPIS Olt, testată pozitiv la COVID-19. Trei colegi de birou au fost trimişi acasă
CJSU Olt a adoptat măsuri restrictive în alte zeci de localităţi, din cauza cazurilor Covid-19. De la ora 20.00, circulaţia este restricţionată în alte 7 comune
Distribuie acest articol

Loading

 

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. Meteorologii anunță vreme mai caldă decât în mod normal pentru următoarea lună. În Săptămâna Patimilor va ploua în regiunile sudice și sud-estice.

 

Prognoza meteo pentru săptămâna 8 – 15 aprilie

 

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nordice.

 

Prognoza meteo pentru săptămâna 15 – 22 aprilie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

 

Prognoza meteo pentru săptămâna 22 – 29 aprilie

 

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

 

Prognoza meteo pentru săptămâna 29 aprilie – 6 mai

 

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi în general deficitar.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0