CSM Slatina, duel cu CSC Dumbrăviţa în penultimul meci de pe teren propriu din acest an

HomeSport

CSM Slatina, duel cu CSC Dumbrăviţa în penultimul meci de pe teren propriu din acest an

  Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”, CSC Dumbrăviţa, în cadrul penultimei p

FOTO. CSM Slatina s-a impus în cel de-al doilea amical disputat cu Petrolul Potcoava
CSM Slatina, înfrângere dureroasă. Slătinencele au condus tot meciul, dar au pierdut în ultimele minute, la un gol
CSM Slatina, înfrângere pe terenul echipei Măgura Cisnădie. Handbalistele slătinene au coborât pe locul 12
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”, CSC Dumbrăviţa, în cadrul penultimei partide de pe teren propriu din acest an. Intrarea pe stadion este liberă.

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte, în penultima partidă de pe teren propriu din acest sezon, CSC Dumbrăviţa, formaţie ce traversează o perdioadă bună din punct de vedere al rezultatelor.

De cealaltă parte, slătinenii vin după o înfrângere usturătoare în deplasarea de la Ceahlăul Piatra-Neamţ, iar un rezultat pozitiv îi poate remonta pentru acest final de an în care au mai rămas doar câteva jocuri de disputat.

CSM Slatina-CSC Dumbrăviţa se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”. Intrarea spectatorilor este liberă. De asemenea, meciul va putea fi urmărit în direct şi pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0