CSM Slatina, joc de pregătire util cu CS Universitatea Craiova, în primul test al verii. „Astfel de jocuri ne arată ceea ce trebuie să punem la punct”

HomeSport

CSM Slatina, joc de pregătire util cu CS Universitatea Craiova, în primul test al verii. „Astfel de jocuri ne arată ceea ce trebuie să punem la punct”

  Aflată în plină perioadă de pregătire, în vederea abordării noului sezon al Ligii a II-a, CSM Slatina a susţinut, astăzi, în Bănie, primul a

FOTO. CSM Slatina, remiză albă cu Chindia Târgovişte. Oprescu: „Când nu reuşeşti să câştigi, e important să nu pierzi”. Militaru: „Se adună un punct, în acest campionat în care lupta va fi grea”
FOTO. CSM Slatina revine din stagiul pregătirii centralizate de la Fundata. „Toată lumea a terminat pregătirea fără nicio accidentare”
Daniel Oprescu, după victoria cu Poli Iaşi: „Am arătat că putem câştiga cu orice adversar, indiferent de calibru”
Distribuie acest articol

Loading

 

Aflată în plină perioadă de pregătire, în vederea abordării noului sezon al Ligii a II-a, CSM Slatina a susţinut, astăzi, în Bănie, primul amical al verii, în compania formaţiei din SuperLigă, CS Universitatea Craiova. Partida de pregătire s-a încheiat cu victoria previzibilă a formaţiei gazde, scor 4-0 (2-0 pauză), la capătul unui joc în care tehnicianul echipei slătinene, Daniel Oprescu, a utilizat formule diferite de start în cele două reprize.

CSM Slatina a întâlnit în primul joc de pregătire al verii, în deplasare, una dintre formaţiile cu pretenţii ale SuperLigii, CS Universitatea Craiova. Confruntarea disputată în baza de pregătire a formaţiei din Bănie s-a încheiat, aşa cum era de aşteptat, cu victoria gazdelor, scor 4-0, însă testul a fost unul extrem de util pentru slătineni. Golurile formaţiei craiovene, care va debuta în noul sezon al SuperLigii peste doar câteva zile, au fost marcate de Mitriță (min. 12), Danciu (min. 39) și Roguljic (min. 59 și 70).

Tehnicianul divizionarei secunde slătinene, Daniel Oprescu, a trimis pe teren formule diferite de start în cele două reprize, iar la final s-a arătat mulţumit tocmai pentru că astfel de jocuri îi arată ceea ce trebuie lucrat intensiv. De altfel, jocurile cu CS Universitatea Craiova au devenit oarecum tradiţie, stagiunea trecută slătinenii întâlnind de două ori formaţia din Bănie. Deşi, s-a întâmplat să piardă la scor, în sezonul regulat al Ligii a II-a, stagiunea trecută, CSM Slatina a avut cea mai bună apărare.

Într-adevăr, am întâlnit un adversar superior nu doar valoric, ci şi ca perioadă de pregătire, pentru că ei peste doar câteva zile încep campionatul. Pentru noi a fost primul joc de pregătire după cantonament, nu e bine să tragi concluzii acum. Dacă ne interesa rezultatul, nu făceam un astfel de joc, dar totodată, este un moment bun de evaluare, pentru că îţi arată problemele pe care le ai şi pe care trebuie să le pui la punct. După cum ştiţi, noi am mai făcut astfel de jocuri şi în sezonul trecut, şi am avut cea mai bună apărare în sezonul regulat al Ligii a II-a”, a precizat Daniel Oprescu, după jocul de pregătire cu CS Universitatea Craiova.

CSM Slatina va întâlni mâine, 12 iulie,la doar o zi după acest test, un alt joc de pregătire, de data aceasta pe teren propriu, de la ora 18.00, cu CS Mioveni, formaţie retrogradată din SuperLigă.

CSM Slatina (prima repriză): David Dincă, Constantin Radu, Robert Gherghe, Jhon Mondragon, Pisăru, Donca, Ţegle, Ciocâlteu, Cătălin Doman, Marin Alexandru, Dragu.

CSM Slatina (a doua repriză): Silveanu, Adrian Vlad, Abel Stan, Sălcianu, Călin Toma, Matei, Dorin Toma, Răsdan, Raphael Stănescu, Cristea, Valentin Alexandru.

CS Universitatea Craiova: Popescu – Borța, Mendy, Silva, Bancu – Crețu, Screciu – Ivan, Danciu, Mitriță – Koljic. Au mai intrat pe teren în repriza a doua: Lazar, Vlădoiu, Mitran, Tomasec, Ndong, Căpățînă, Mateiu, Ișfan, Roguljic, Markovic, Trică și Găină.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0