FOTO. CSM Slatina revine din stagiul pregătirii centralizate de la Fundata. „Toată lumea a terminat pregătirea fără nicio accidentare”

HomeSport

FOTO. CSM Slatina revine din stagiul pregătirii centralizate de la Fundata. „Toată lumea a terminat pregătirea fără nicio accidentare”

  Divizionara secundă CSM Slatina revine vineri, 7 iulie, din stagiul pregătirii centralizate de la Fundata, Complex Cheile Grădiştei. Timp de

Daniel Oprescu, după victoria cu Poli Iaşi: „Am arătat că putem câştiga cu orice adversar, indiferent de calibru”
CSM Slatina, victorie tranşată în primul sfert de oră în deplasarea de la Tunari. Oprescu: „Exact aşa am gândit, să ne facem meciul uşor din primele 15 minute”
FOTO. CSM Slatina, remiză albă cu Chindia Târgovişte. Oprescu: „Când nu reuşeşti să câştigi, e important să nu pierzi”. Militaru: „Se adună un punct, în acest campionat în care lupta va fi grea”
Distribuie acest articol

Loading

 

Divizionara secundă CSM Slatina revine vineri, 7 iulie, din stagiul pregătirii centralizate de la Fundata, Complex Cheile Grădiştei. Timp de zece zile, jucătorii pregătiţi de Daniel Oprescu au susţinut cantonamentul montan, bazat pe un program de pregătire intens. Slătinenii nu au efectuat jocuri de pregătire în această perioadă, primul amical al verii fiind programat pe data de 11 iulie, cu CS Universitatea Craiova, în deplasare.

Lotul divizionarei secunde slătinene a încheiat fără probleme majoare stagiul pregătirii centralizate susţinut 10 zile la munte. Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, s-a arătat mulţumit de modul în care elevii săi au răspuns pregătirii în toată această perioadă.

A fost totul bine, toată lumea a reuşit să termine pregătirea fără nicio accidentare. Am trecut de o primă etapă, în care am acumulat foarte mult din punct de vedere fizic, urmează a doua etapă, în care vom lucra foarte mult tehnico-tactic. Avem şapte jocuri de pregătire perfectate, prima partidă este programată pe 11 iulie, cu Universitatea Craiova”, a precizat antrenorul echipei slătinene, Daniel Oprescu, despre cantonamentul încheiat vineri.

Componenţii grupării slătinene vor avea două zile libere, după cantonamentul montan, urmând să continue pregătirea pe plan local. Sunt perfectate, de asemenea, şapte jocuri de pregătire până la startul noului sezon al Ligii a II-a.

Prima partidă de pregătire a verii este programată pe data de 11 iulie, în deplasare, în compania formaţiei din Liga I, CS Universitatea Craiova. La o zi, pe 12 iulie, gruparea slătineană va întâlni, pe unul dintre terenurile din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”, CS Mioveni.

Program amicale:

11 iulie cu CS Universitatea Craiova, în deplasare

12 iulie cu CS Mioveni, acasă

15 iulie cu Viitorul Dăeşti

19 iulie cu Viitorul Pandurii

22 iulie cu FC Argeş

26 iulie cu Concordia Chiajna

28 iulie cu CSA Steaua

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0