CSM Slatina, meci de pregătire cu FC Argeş, pe Stadionul „1 Mai”

HomeSport

CSM Slatina, meci de pregătire cu FC Argeş, pe Stadionul „1 Mai”

  Echipa de fotbal CSM Slatina va susţine pe 30 martie, pe Stadionul „1Mai”, un joc de pregătire cu FC Argeş, formaţie care de asemenea nu va

FOTO. CSM Slatina, victorie în amicalul cu CSM Alexandria
Vedița Colonești s-a impus, scor 5-2, cu echipa din Liga a IV-a, Gura Șuții
Mihai Ianovschi, după remiza cu CS Mioveni: „Un joc bun, în care am depus efort, dar mai avem de lucrat”
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de fotbal CSM Slatina va susţine pe 30 martie, pe Stadionul „1Mai”, un joc de pregătire cu FC Argeş, formaţie care de asemenea nu va evolua în prima etapă a play-out-ului Ligii a II-a. Amicalul disputat la Slatina este programat cu începere de la ora 11.30.

 

CSM Slatina nu are meci programat în prima etapă a play-out-ului din grupa B, unde este repartizată, astfel că pe data de 30 martie, sâmbăta viitoare, va susţine un joc de pregătire cu FC Argeş, care de asemenea nu a fost programată în prima rundă a play-out-ului seriei A.

Jocul de pregătire se va disputa pe Stadionul „1 Mai”, cu începere de la ora 11.30. Primul meci oficial în play-out pentru divizionara secundă slătineană se va disputa pe 6 aprilie, pe teren propriu, cu CS Tunari.

CSM Slatina (25 p) va evolua în grupa B a play-out-ului, alături de alături de CSA Steaua Bucureşti (28 p.), Chindia Târgovişte(28 p.), Concordia Chiajna (25 p), Viitorul Pandurii Târgu Jiu (23 p), CS Tunari (16 p) şi Progresul Spartac (1 p).  Se vor juca doar meciuri tur, în total şase partide. Ultimele două clasate vor retrograda.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0