CSM Slatina, meciuri de pregătire cu echipe din Liga Naţională. Turneu în sala LPS în perioada 7-9 decembrie

HomeSport

CSM Slatina, meciuri de pregătire cu echipe din Liga Naţională. Turneu în sala LPS în perioada 7-9 decembrie

  Echipa de handbal CSM Slatina a susţinut, în weekend, ultimul meci oficial din 2023, partidele de la nivelul Diviziei A urmând a fi reluate

FOTO. CSM Slatina n-a avut milă de adversare la primul meci din Divizia A. „Sper ca la 15 mai să ne bucurăm împreună de o nouă promovare”
CSM Slatina, victorie la scor în deplasarea de la Progresul Spartac
VIDEO. Attila Horvath, despre meciul cu CSM Bucureşti. „Este o sărbătoare pentru oraş”
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de handbal CSM Slatina a susţinut, în weekend, ultimul meci oficial din 2023, partidele de la nivelul Diviziei A urmând a fi reluate în ianuarie. După o scurtă minivacanţă, handbalistele aflate sub comanda lui Attila Horvath vor relua pregătirea, iar în decembrie vor disputa primele jocuri de pregătire, în compania unor adversare de nivel superior, printre care HC Zalău, Ştiinţa Bucureşti, SCM Râmnicu Vâlcea sau SCM Craiova.

 

Echipa de handbal CSM Slatina a încheiat cu victorii pe linie meciurile din acest an, în penultima runda a turului înregistrând o nouă victorie contra formaţiei Unirea Slobozia. Partidele oficiale din cadrul Diviziei A se vor relua pe data de 24 ianuarie, cu ultima etapă a turului. Până atunci, handbalistele pregătite de Attila Horvath vor evolua în primele zile ale noului an în Cupa României.

Antrenorul echipei slătinene, Attila Horvath, a declarat în conferinţa de presă susţinută după meciul cu Unirea Slobozia, că în perioada 7-9 decembrie, la Slatina, se va desfăşura un turneu de pregătire. De asemenea, tot în decembrie, slătinencele se vor mai duela cu SCM Râmnicu Vâlcea şi SCM Craiova.

După ce ne întoarcem dintr-o scurtă minivacanţă, vor urma nişte meciuri de pregătire, zic eu, tari. Vom avea un turneu la Slatina, în perioada 7, 8, 9 decembrie, după care cel mai probabil vom avea un joc cu Vâlcea, pe 15 decembrie, iar pe 21 cu SCM Craiova.  Pe 6 ianuarie este turul al doilea al Cupei României, şi atunci ne dorim ca echipa să rămână în tonus”, a precizat Attila Horvath.

La turneul amical de la Slatina au confirmat participarea Ştiinţa Bucureşti şi HC Zalău, urmând ca în aceste zile să fie stabilită şi cea de-a treia echipă participantă.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0