FOTO&VIDEO. CSM Slatina încheie anul cu victorii pe linie. Unirea Slobozia, prima echipă ce pune probleme jucătoarelor lui Attila Horvath

HomeSport

FOTO&VIDEO. CSM Slatina încheie anul cu victorii pe linie. Unirea Slobozia, prima echipă ce pune probleme jucătoarelor lui Attila Horvath

  Echipa de handbal CSM Slatina s-a impus scor 35-28 (14-13) în meciul cu Unirea Slobozia, la capătul unei partide în care formaţia ialomiţean

CSM Slatina, meciuri de pregătire cu echipe din Liga Naţională. Turneu în sala LPS în perioada 7-9 decembrie
FOTO. CSM Slatina n-a avut milă de adversare la primul meci din Divizia A. „Sper ca la 15 mai să ne bucurăm împreună de o nouă promovare”
VIDEO&FOTO. CSM Slatina se instalează în fotoliul de lider al seriei Diviziei A. Derby câştigat categoric
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de handbal CSM Slatina s-a impus scor 35-28 (14-13) în meciul cu Unirea Slobozia, la capătul unei partide în care formaţia ialomiţeană a pus serioase probleme jucătoarelor pregătite de Attila Horvat, în special în prima repriză, cât a rezistat fizic.

CSM Slatina încheie anul cu victorii pe linie, după ce s-a impus şi în ultima partidă din acest an, disputată pe teren propriu cu Unirea Slobozia, scor 35-28.

Primele 30 de minute au fost strânse, echipa vizitatoare aflându-se la un moment dat chiar la conducere pe tabela de marcaj, scor la pauză 14-13, însă în actul secund jucătoarele pregătite de Attila Horvat s-au desprins, asta şi pe fondul căderii fizice a adversarelor. S-a terminat 35-28, o victorie meritată, însă jocul l-a nemulţumit pe tehnicianul echipei slătinene.

De cealaltă parte, Gheorghe Covaciu, antrenorul formaţiei Unirea Slobozia, a admis că echipa slătineană este marea favorită la promovare în actul sezon, însă echipa sa va încerca să fie cea de-a doua formaţie care va urca în Liga Naţională la finalul stagiunii.

Pentru CSM Slatina, acesta a fost ultimul meci din acest an, jocurile oficiale din actuala stagiune urmând a se relua pe 24 ianuarie.

Marcatoarele echipei CSM Slatina: Sanja Premović – 8, Jovana Sazdovska – 7, Sonia Vasiliu -3, Valentina Lecu – 3, Diana Lixăndroiu – 3, Ana Radovic – 3, Cristina Boian – 3, Vanessa Predescu -2, Andreea Bogdanovici – 2, Mara Matea – 1.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0