FOTO&VIDEO. CSM Slatina, victorie de o manieră clară cu CSC Dumbrăviţa

HomeSport

FOTO&VIDEO. CSM Slatina, victorie de o manieră clară cu CSC Dumbrăviţa

  După înfrângerea dureroasă din deplasarea de la Ceahlăul Piatra Neamţ, CSM Slatina revine cu o victorie categorică pe teren propriu, scor 3-

Daniel Oprescu, după victoria cu Miercurea Ciuc: „Am mare încredere în jucătorii pe care-i am, dar am mai spus-o, au nevoie de susţinere şi încredere”
FOTO. CSM Slatina, doar un punct cu Poli Timişoara. Oprescu: „S-au simţit şi absenţele din echipă, toţi au primit şansa să demonstreze”
CSM Slatina înregistrează, la Concordia Chiajna, prima înfrângere în deplasare din acest sezon. „Atitudinea a lăsat de dorit, iar pentru asta vor fi penalizaţi”
Distribuie acest articol

Loading

 

După înfrângerea dureroasă din deplasarea de la Ceahlăul Piatra Neamţ, CSM Slatina revine cu o victorie categorică pe teren propriu, scor 3-0, cu CSC Dumbrăviţa. Golurile slătinenilor au fost marcate de Valentin Alexandru, Dorin Toma şi Claudiu Dragu, la capătul unei partide controlate de la un capăt la altul.

CSM Slatina a învins categoric, scor 3-0, CSC Dumbrăviţa, după o partidă controlată în totalitatea, în care scorul putea fi mai mare de atât, având în vedere ocaziile pe care slătinenii le-au mai avut pe final de joc.

Gruparea slătineană venea după un eşec usturător în deplasarea de la Ceahlăul Piatra Neamţ şi trebuia să demonstreze că totul a fost un accident. Ceea ce s-a şi întâmplat.

Pe o vreme urâtă, o ploaie măruntă şi rece, jucătorii pregătiţi de Daniel Oprescu s-au angrenat bine la efort, iar la jumătatea primei reprize atacantul Vali Alexandru a adus deschiderea de scor. Stan Abel centrează de pe dreapta, iar experimentatul atacant al slătinenilor se plasează bine la bara a doua şi trimite în poartă din apropiere (min.22).

Debutul actului secund a adus un joc de luptă, iar în minutul 56 Dorin Toma a şutat periculos din afara careului, balonul fiind scos in extremis de goalkeeper-ul oaspeţilor. Cele două cornere consecutive au rămas fără rezultat, însă slătinenii au continuat să lupte pentru a majora scorul. Fundaşul central Alexandru Sălcianu scoate un penalty, în minutul 80, după ce portarul Dumbrăviţei îl loveşte peste picioare. Lovitura este transformată de Dorin Toma, în minutul 81, pentru ca în minutul 85, nou-intratul Claudiu Dragă să ducă scorul la 3-0, cu o execuţie frumoasă, din interiorul careului.  Slătinenii au mai avut două situaţii mari de a înscrie, prin Donca şi Dorin Toma, însă partida s-a terminat cu 3-0, o victorie muncită, dar mai ales meritată.

Oprescu: „Le-am spus băieţilor că avem echipă mai bună decât Dumbrăviţa, să nu se uite la clasament”

Deşi echipa venea după o înfrângere grea la Ceahlăul Piatra Neamţ, antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a avut încredere că echipa poate reveni în faţa propriilor spectatori cu o victorie.

Dumbrăviţa, care deşi este o echipă imprevizibilă, care ocupa un loc surprinzător, le-am spus băieţilor, toată săptămâna, să nu se uite la clasament, pentru că noi avem echipă mai bună decât ei, şi cred că astăzi am arătat acest lucru. Dacă ne raportăm la joc, echipa noastră trebuie să aibă mai multe puncte, dacă ne raportăm strict la pragmatism, atunci înţelegem de ce am pierdut puncte în meciuri în care am condus…Dar, acesta este fotbalul şi de aceasta este frumos. Important este să nu ne ambalăm după această victorie cu 3-0, cum nu am făcut-o nici după ce am pierdut cu 4-0 cu Ceahlăul.

Sunt foarte mulţumit de absolut toată lumea, nu ai cum să fii nemulţumit când marchezi trei goluri şi nu primeşti. Pe lângă faptul că, într-adevăr, de data aceasta au marcat atacanţii, ceea ce este mai important este că echipa joacă un fotbal de calitate. Deşi, noi nu am făcut atât de multe puncte câte ar fi trebuit, jocul, paradoxal, a fost mult mai bun decât anul trecut, când la momentul acesta, anul trecut aveam 19 puncte. Acum avem doar 17, dar jocul este mult mai bun. Avem momente în care dominăm adversarul, în care construim, avem posesia, ne creăm ocazii…Anul trecut eram mai mult o echipă reactivă, ne apăram foarte bine. Anul acesta am încercat să schimbăm, pentru că lumea devine pretenţioasă, iar după un an de Liga a II-a, lumea vrea să vină să vadă fotbal…Deşi am pierdut cu Buzău, m-am întâlnit cu oameni în oraş care erau extraordinar de mulţumimiţi de cum joacă echipa. Doar eu eram nemulţumit. De ce? Pentru că, noi după un joc bun în repriza a doua, nu ne-am ales cu niciun punct.

Mai avem două meciuri, în care încercăm să scoatem maximum de puncte”, declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu.

Cu această victorie, CSM Slatina urcă pe locul zece în clasamentul Ligii a II-a, cu 17 puncte acumulate. Runda viitoare, peste două săptămâni, pe 25 noiembrie, CSM Slatina va întâlni AFK Csikszereda Miercurea Ciuc.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0