Trei bărbaţi, din Argeş, au înscenat un accident cu trei maşini implicate, pentru a primi despăgubiri CASCO

HomeEveniment

Trei bărbaţi, din Argeş, au înscenat un accident cu trei maşini implicate, pentru a primi despăgubiri CASCO

    Trei bărbaţi, doi din Piteşti şi unul din Miceşti, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiu

VIDEO. Accident grav în Slatina, pe strada Ionaşcu. Intervin mai multe ambulanţe şi echipaje ISU
Slătinean prins cu 124 km/h pe strada Piteşti
FOTO. Tătă şi copil, răniţi grav pe o pârtie de sanie dintr-o staţiune montană. Recomandările salvamontiştilor
Distribuie acest articol

 

 

Trei bărbaţi, doi din Piteşti şi unul din Miceşti, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni. Cei trei argeşeni au înscenat un accident rutier cu trei maşini implicate, pentru a primi despăgubiri în valoare de 18.560 de lei.

 

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au continuat activitățile într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de fals intelectual, înșelăciune, tentativă la înșelăciune, fals în declarații și fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, și au reținut trei bărbați, dintre care doi de 32 și 31 de ani, din Pitești, respectiv de 28 de ani, din Micești.

Din cercetările efectuate, a rezultat că cei în cauză au avizat două societăți de asigurări cu privire la producerea, în ziua de 01 iunie a.c., a unui eveniment rutier în care au fost implicate 3 autoturisme cu valoare de piață ridicată, eveniment rutier care ar fi fost înscenat.

În urma celor declarate de cei implicați, având calitatea asumată de conducători ai autovehiculelor implicate, societatea la care una dintre mașini avea încheiat contract de tip CASCO a decontat, cu titlu de despăgubiri, suma de 18.560,23 de lei. Pentru celelalte două autovehicule, ca urmare a cercetărilor desfășurate de polițiști, a fost întrerupt cursul decontării despăgubirilor”, transmite IPJ Argeş.

Pentru administrarea de probatoriu, în ziua de 04 octombrie a.c., polițiștii au efectuat 4 percheziții domiciliare, în Pitești, Bascov și Micești. În ziua de 09 noiembrie, după administrarea probatoriului, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 10 noiembrie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0