Oprescu, despre noul sezon: „Va fi mult mai greu, toate echipele s-au întărit”

HomeSport

Oprescu, despre noul sezon: „Va fi mult mai greu, toate echipele s-au întărit”

  Antrenorul grupării CSM Slatina, Daniel Oprescu, se aşteaptă la un sezon de Liga a II-a mai dificil decât cel care s-a încheiat. Tehnicianul

CSM Slatina, victorie în deplasarea de la CSM Alexandria. Oprescu: „Mă bucură schimbarea de atitudine”
Daniel Oprescu, după victoria cu Miercurea Ciuc: „Am mare încredere în jucătorii pe care-i am, dar am mai spus-o, au nevoie de susţinere şi încredere”
CSM Slatina învinge în inferioritate Progresul Spartac şi încheie 2023 cu victorie. Oprescu: „M-a bucurat atitudinea din a doua repriză”
Distribuie acest articol

Loading

 

Antrenorul grupării CSM Slatina, Daniel Oprescu, se aşteaptă la un sezon de Liga a II-a mai dificil decât cel care s-a încheiat. Tehnicianul grupării slătinene spune că s-au realizat transferuri care să aducă un plus de calitate în toate compartimentele, mai ales în cel ofensiv, dar totodată admite că toate echipele s-au întărit foarte mult, ceea ce va aduce şi în acest an o competiţie aprig disputată.

Obiectivul echipei CSM Slatina în noua stagiune, care va începe în primele zile ale lunii august, este o clasare mai bună ca în anul competiţional recent încheiat. În acest sens, au fost realizate transferuri care să aducă un plus în atac, gruparea slătineană suferind în stagiunea trecută la acest capitol.

Ne dorim o evoluţie mai bună decât în sezonul anterior. Am făcut nişte mişcări în cadrul echipei, tocmai pentru a îmbunătăţi lotul din punct de vedere calitativ, mai ales ofensiv, dar ne-am dorit să aducem un plus în toate compartimentele, cel puţin teoretic, pe hârtie, pentru că practic rămâne să vedem.

Aşa cum ştiţi, au plecat 14 jucători, trebuie spus cu mulţi erau la final de contract sau împrumutaţi, cum sunt Mitran, Danciu şi Marian Şerban, care erau împrumutaţi de la Craiova, de asemenea, George Leaţă, de la CFR Cluj…Asta nu înseamnă că noi am fost nemulţumiţi de ei, ci erau împrumutaţi, iar în cazul lui Mitran, cred că va fi un component de bază la Craiova şi clar va prinde lotul, dacă nu chiar şi primul unsprezece”, a precizat Daniel Oprescu, la primul antrenament al verii.

Gruparea slătineană se gândeşte chiar la o clasare în primele şase, în actuala stagiune, însă cu menţiunea că nu va fi deloc uşor. De altfel, tehnicianul Daniel Oprescu a ţinut să sublinieze că echipa nu are drept de promovare, însă şi-ar dori accederea în play-off pentru un final de sezon mai liniştit decât cel recent încheiat.

„Clasarea pe un loc mai bun decât anul acesta, acesta este obiectivul. Ceea ce îmi doresc eu, împreună cu băieţii, este să intrăm în play-off. După cum se ştie, nu avem drept de promovare, dar asta nu înseamnă cu nu ne dorim să intrăm în primele şase. Ne dorim, dar lumea trebuie să ştie că ne luptăm cu echipe cu bugete de două sau chiar trei ori mai mari decât al nostru.

Mă aştept la un sezon mai greu. Nu neapărat că vor fi FC Argeş, Chindia şi Mioveni, echipe care au picat din Liga I, ci pur şi simplu pentru că va fi un sezon mult mai greu pentru că toate echipele s-au întărit şi şi-au crescut fondul salarial foarte mult. Am încercat să facem nişte transferuri mult mai bune, să nu mai avem emoţiile de anul acesta, şi ne-am lovit de pretenţii salariale foarte mari”, a mai precizat Daniel Oprescu.

CITEŞTE ŞI: FOTO. CSM Slatina a revenit în iarbă. David Dincă, Alin Ţegle, Marius Naicu sau Mircea Donca, printre noutăţile verii

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0