Trei persoane şi-au pierdut viaţa într-un grav accident, pe DN 25, după impactul între un microbuz şi un autoturism

HomeEveniment

Trei persoane şi-au pierdut viaţa într-un grav accident, pe DN 25, după impactul între un microbuz şi un autoturism

  Trei persoane şi-au pierdut viaţa pe DN 25, în judeţul Galaţi, după impactul între un microbuz şi un autoturism. Autorităţile au declanşat P

Tânăr de 24 de ani, din Olt, mort într-un accident petrecut în Dolj, în noaptea de Sf. Andrei
Incidente la vot: O bătrână, din Slatina, amendată pentru că a adus injurii în incita unei secţii de votare, iar la Pleşoiu s-a întocmit dosar penal
Femeia care şi-a abandonat copilul de 5 ani, într-o zonă aglomerată, a fost plasată sub control judiciar
Distribuie acest articol

Loading

 

Trei persoane şi-au pierdut viaţa pe DN 25, în judeţul Galaţi, după impactul între un microbuz şi un autoturism. Autorităţile au declanşat Planul Roşu de intervenţie.

Un microbuz și un autoturism au fost implicate luni dimineața într-un accident pe DN 25 în județul Galați. Din primele informații, opt persoane sunt rănite, iar alte trei au decedat.

Pentru gestionarea eficientă și asigurarea asistenței medicale de urgență tuturor persoanelor implicate, la nivelul județului Galați a fost activat Planu roșu de intervenție, transmite Poliția.

La fața locului au fost alocate următoarele resurse: 1 mașină de stingere, 1 descarcerare, 1 ambulanță SMURD cu medic, 1 echipaj SMURD  de prim ajutor, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 elicopter SMURD și 3 ambulanțe SAJ.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0