Trei clase de liceu de la „Ion Minulescu” Slatina, în online din cauza Covid-19

HomeActualitate

Trei clase de liceu de la „Ion Minulescu” Slatina, în online din cauza Covid-19

  După ce săptămâna trecută o clasă de a XII-a de la Colegiul „Ion Minulescu” Slatina a intrat în online, urmare a apariţiei unui caz Covid-19

68 de infectări Covid-19 şi un deces, în Olt. Zece persoane sunt la ATI
Cu 23 de cazuri COVID-19, Vişina Nouă intră în CARANTINĂ din această seară
38 de infectări COVID-19, în Olt. Situaţia în ţară
Distribuie acest articol

Loading

 

După ce săptămâna trecută o clasă de a XII-a de la Colegiul „Ion Minulescu” Slatina a intrat în online, urmare a apariţiei unui caz Covid-19, alte două clase au cazuri pozitive. Este vorba despre două clase de la XI-a, fiecare cu câte un caz pozitiv în rândul elevilor.

Trei clase de la Colegiul „Ion Minulescu” din Slatina susţin cursuri online din cauza infectărilor Covid-19. În fiecare clasă de liceu a fost confirmat câte un caz pozitiv, astfel că elevii s-au izolat la domiciliu. Potrivit spuselor directorului Colegiului Naţional „Ion Minulescu” elevii au fost testaţi ca urmare a prezenţei simptomatologiei specifice infectării SATS-CoV-2.

Nu am mai primit teste de salivă, toţi cei trei elevi au fost testaţi ca urmare a prezenţei simptomatologiei. Părinţii le-au cumpărat teste rapide, după care au efectuat testarea PCR”, a precizat Christian Ionescu, directorul Colegiului „Ion Minulescu” din Slatina.

Potrivit noilor reglementării, perioada de izolare a fost redusă de la 14 la 10 zile în cazul persoanelor nevaccinate.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0