CSM Slatina, o nouă victorie la scor în Divizia A

HomeSport

CSM Slatina, o nouă victorie la scor în Divizia A

  Echipa de handbal CSM Slatina nu are adversar la nivelul Diviziei A. Handbalistele pregătite de Attila Horvath au înregistrat o nouă victori

FOTO. CSM Slatina n-a avut milă de adversare la primul meci din Divizia A. „Sper ca la 15 mai să ne bucurăm împreună de o nouă promovare”
CSM Slatina a pierdut la două goluri, 30-28, confruntarea cu Măgura Cisnădie
CSM Slatina, jocuri amicale pe teren propriu cu Corona Braşov. Sunt ultimele teste înaintea noului sezon
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de handbal CSM Slatina nu are adversar la nivelul Diviziei A. Handbalistele pregătite de Attila Horvath au înregistrat o nouă victorie la scor pe terenul formaţiei CSU Neptun Constanţa.

 

Handbalistele slătinene s-au impus cu 46-28 în meciul susţinut, în deplasare, cu CSU Neptun Constanţa, la capătul unei partide dominate de la un capăt la altul.

Gruparea slătineană şi-a consolidat astfel poziţia de lider, fiind singura echipă cu maximum de puncte în seria A a Diviziei A.

Cele mai bune marcatoare în partida cu CSU Neptun Constanţa au fost Elena Fulgoi (14 goluri) şi Sonia Vasiliu (10 goluri.)

Marcatoare CSM Slatina: Elena Fulgoi – 14, Sonia Vasiliu – 10, Cristina Boian – 4, Mara Matea – 3, Valentina Lecu – 3, Vanessa Predescu – 3, Jovana Sazdovska – 2, Ana Radovic – 2, Sanja Premović – 2, Narcisa Verde – 2, Andreea Bogdanovici – 1.

Foto: CSU Neptun Handbal

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0