Doi şoferi din Olt, luaţi de radar pe DN 64, în Vâlcea, în cadrul unei acţiuni BLITZ. Ambii au rămas fără permis pe 120 de zile

HomeEvenimentRecomandate

Doi şoferi din Olt, luaţi de radar pe DN 64, în Vâlcea, în cadrul unei acţiuni BLITZ. Ambii au rămas fără permis pe 120 de zile

  Doi şoferi din judeţul Olt au fost luaţi de radar, pe DN 64, în localitatea Râureni, în cadrul unei acţiuni de tip BLITZ. Unul dintre ei ave

Crima din Teleorman: Cei doi tineri din judeţul Olt ar fi fost ucişi din cauza geloziei
Tânăr, din Craiova, depistat la volan sub influenţa substanţelor psihoactive
O tânără de 19 ani, din Curtişoara, a lovit un pieton care traversa prin loc nepermis
Distribuie acest articol

Loading

 

Doi şoferi din judeţul Olt au fost luaţi de radar, pe DN 64, în localitatea Râureni, în cadrul unei acţiuni de tip BLITZ. Unul dintre ei avea 133 km/h, iar altul 142 km/h. Ambii au rămas fără permis de conducere pe o perioada de 120 de zile.

 

Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea – Serviciul Rutier și Biroul Rutier Râmnicu Vâlcea au organizat o acțiune tip BLITZ, pe DN 64 – Râmnicu Vâlcea, pe data de 28 octombrie, în intervalul orar 15.00-17.30.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 41 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 20.000 lei.

Ca măsură complementară, polițiștii au reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 17 permise de conducere.

Astfel, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au depistat, 2 bărbați, de 32, respectiv 33 de ani, din județul Olt, în timp ce conduceau un autoturism pe DN 64 , în localitatea Râureni, cu viteza de 142 de km/ h, respectiv 133 km/ h.

Ca urmare a abaterilor constatate, conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 2.900 lei, iar ca măsură complementară le-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-le eliberate dovezi înlocuitoare, fără drept de circulație.

Polițiștii vă recomandă să adaptați permanent viteza de deplasare la particularitățile de drum și trafic!

Polițiștii rutieri continuă să acționeze zilnic pe drumurile publice din județ pentru pentru monitorizarea traficului rutier, îndeosebi în zonele cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere”, transmite IPJ Vâlcea.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0