CSM Slatina, prima victorie în Liga a II-a. Manea a deschis scorul, iar Ianis Stoica a risipit emoţiile

HomeSport

CSM Slatina, prima victorie în Liga a II-a. Manea a deschis scorul, iar Ianis Stoica a risipit emoţiile

Echipa de fotbal CSM Slatina s-a impus, scor 2-0, contra echipei maramureşene ACS Fotbal Comuna Recea, în cadrul unei partide în care exista doar varianta victoriei, având în vedere faptul că lupta pentru menţinere se anunţă infernală în actualul sezon. Fundaşul central Marian Manea a deschis scorul (min.31) cu un gol frumos, lovitură de cap în vinclu, pentru ca atacantul, de 18 ani, Ianis Stoica să risipească emoţiile în minutul 80, cu un şut din careu, la colţul lung. Gruparea slătineană iese astfel din zona echipelor care nu au acumulat puncte, reuşind o victorie extrem de importantă în economia clasamenatului, dar mai ales pentru moral.

CSM Slatina furnizează surpriza cu Măgura Cisnădie
Mihai Ianovschi, mulţumit de atitudinea jucătorilor în amicalul cu Pandurii Târgu Jiu
CSM Slatina joacă în deplasare cu U Craiova 1948. Meciul se vede pe Digi Sport 1
Distribuie acest articol

Loading

După trei meciuri fără victorie, două dintre ele pierdute la limită, CSM Slatina pune capăt acestor rezultate, cu o victorie extrem de importantă în economia clasamentului. Gruparea pregătită de Mihai Ianovschi s-a impus, scor 2-0, contra unei alte formaţii nou-promovate, ACS Fotbal Comuna Recea, la capătul unei partide în care cele trei puncte erau vitale.

Slătinenii au deschis scorul prin fundaşul central Marian Manea, care a reluat cu capul, în vinclu, o lovitură de la colţul terenului executată de Vasile Gheorghe în careu (min.31). Gruparea slătineană a reuşit majorarea în actul secund, prin Ianis Stoica. După un schimb de pase între Necşulescu şi Rogoveanu, ultimul l-a găsit bine cu o pasă pe culoar pe atacantul de 18 ani, care de data aceasta nu a mai ratat. Stoica a trimis în plasă, la colţul lung, risipind astfel emoţiile (min.80).

CSM Slatina a dat dovadă de pragmatism, reuşind să fructifice de data aceasta ocaziile avute, compartiv cu alte meciuri în care şi-a creat mai multe situaţii clare, dar le-a ratat. Oaspeţii au avut şi ei câteva ocazii bune, în special în a doua repriză, când au fost nevoiţi să alerge după egalare. Slatina a mai ratat o ocazie uriaşă, în prima repriză,  prin Ovidiu Popescu, care a trimis cu capul din câţiva metri, iar Rogoveanu a ratat şi el două situaţii bune.

Runda viitoare, CSM Slatina va evolua, în deplasare, contra celor de la FCU Craiova, într-o partidă televizată pe Digi Sport 1, care se va disputa pe data de 29 septembrie, de la ora 19.00.

CSM Slatina: Grecu, Iana, Cotigă, Manea, Deta, Dorin Toma, Ovidiu Popescu, David Oprescu, Vasile Gheorghe, (cpt.), Rogoveanu, Vlada. Au mai evoluat: Necşulescu, Ianis Stoica, Toma Bodri, Constantin Radu şi Cristian Preda.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0