-1 C
Slatina
joi, decembrie 9, 2021

CSM Slatina primeşte vizita echipei CSM Alexandria. Meciul, transmis pe YouTube

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
 

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii a III-a, pe teren propriu, CSM Alexandria, formaţie aflată pe locul al treilea în clasamentul seriei. Meciul se va disputa vineri, 19 noiembrie, de la ora 14.00, pe Stadionul „1 Mai”.

După victoria la scor din runda precedentă, pe terenul ultimei clasate, Minerul Costeşti, CSM Slatina revine pe teren propriu, cu un joc în compania unei formaţii din zona superioară a clasamentului.

CSM Alexandria, echipă aflată pe locul al treilea, este adversara din runda actuală a grupării pregătite de Ovidiu Burcă.

Meciul se va disputa vineri, cu începere de la ora 14.00, pe Stadionul „1 Mai”. Partida se joacă fără spectatori, însă va putea fi urmărită, în direct, pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

Celelalte reprezentante ale judeţului Olt în Liga a III-a vor evolua tot vineri, de la ora 14.00. Vediţa Coloneşti va primi vizita liderului, Viitorul Dăeşti, în timp ce Petrolul Potcoava se va deplasa la Universitatea Craiova II.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email