CSM Slatina primeşte vizita liderului CSC Şelimbăr, singura echipă ce nu a cedat puncte în actualul sezon

HomeSport

CSM Slatina primeşte vizita liderului CSC Şelimbăr, singura echipă ce nu a cedat puncte în actualul sezon

  Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”, liderul Ligii a II-a, CSC Şelimbăr. I

Vediţa Coloneşti, la barajul de promovare în Liga a II-a
FOTO. CSM Slatina a cedat în confruntarea cu Unirea Constanţa. Daniel Oprescu: „Dacă jucăm altceva, nu luăm niciun punct”
VIDEO. Cătălin Doman, după meciul cu Oţelul Galaţi: „Adversarii au început să ne respecte”
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 11.00, pe Stadionul „1 Mai”, liderul Ligii a II-a, CSC Şelimbăr. Intrarea spectatorilor este liberă. De asemenea, meciul poate fi urmărit şi pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

Meciurile din cadrul actualului sezon al Ligii a II-a continuă în acest weekend, după pauza prilejuită de acţiunile echipelor naţionale ale României.

Divizionara secundă slătineană va evolua pe teren propriu, în compania liderului la zi, CSC Şelimbăr, singura echipă care nu a pierdut puncte în actualul sezon, având cinci victorii după primele cinci etape.

CSM Slatina-CSC Şelimbăr se va disputa sâmbătă, 16 septembrie, cu începere de la ora 11.00, pe stadionul 1 Mai. Partida va putea fi urmărită şi pe YouTube, pe canalul grupării slătinene.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0