CSM Slatina s-a impus cu 2-0 în jocul de pregătire cu FC Argeş. Golurile au fost marcate de ambii atacanţi

HomeSport

CSM Slatina s-a impus cu 2-0 în jocul de pregătire cu FC Argeş. Golurile au fost marcate de ambii atacanţi

  Echipa de fotbal CSM Slatina s-a impus, scor 2-0, în jocul de pregătire disputat în compania celor de la Campionii FC Argeş, echipă retrogra

VIDEO. Puştiul de la CSM Slatina, Robert Zorzoliu, convocat la acţiunea pentru formarea naţionalei Under 15
CSM Slatina întâlneşte miercuri, pe teren propriu, CSM Bucureşti. Biletele se vând în ziua jocului
Oltul Curtişoara, înfrângere în manşa tur a barajului de promovare în Liga a III-a. Simon Măzărache, decisiv pentru ARO Câmpulung
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de fotbal CSM Slatina s-a impus, scor 2-0, în jocul de pregătire disputat în compania celor de la Campionii FC Argeş, echipă retrogradată din Liga I. Golurile au fost marcate de ambii atacanţi, Valentin Alexandru (min.20) şi Claudiu Dragu (min.85).

CSM Slatina a continuat seria jocurilor de pregătire cu un meci disputat pe Stadionul „1 Mai”, în compania formaţiei retrogradate din Liga I, Campionii FC Argeş.

Slătinenii s-au impus, scor 2-0, prin golurile marcate de Valentin Alexandru, care a deschis scorul cu o execuţie din interiorul careului, şi prin Claudiu Dragu, care l-a învins pe Straton cu un voleu de la 20 de metri.

Antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, a utilizat şi în această partidă formule diferite de start în cele două reprize. Dacă în stagiunea trecută, CSM Slatina a avut cea mai bună apărare în sezonul regulat, aceste jocuri de pregătire arată că divizionara secundă şi-a rezolvat în mare parte şi problemele din ofensivă.

A fost un joc bun, mai bun decât cel cu Gloria Buzău, ceea ce ne arată că echipa a crescut de la meci la meci.

Mă bucur că jucătorii mă pun în dificultate în alegerea primului unsprezece. De asemenea, este foarte important că avem soluţii, iar jucătorii care vin de pe bancă au calitate şi pot decide jocul. Vor fi cinci schimbări în meciurile oficiale, ceea ce îmi va da posibilitatea să vin cu soluţii”, a declarat antrenorul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu, care a precizat că echipa arată mai bine de la un joc la altul.

CSM Slatina va continua miercuri, 26 iulie, în deplasare, jocurile de pregătire ale verii în compania celor de la Concordia Chiajna.

CSM Slatina (prima repriză): David Dincă, Constantin Radu, Robert Gherghe, Jhon Mondragon, Pisăru, Donca, Matei, Ciocâlteu, Marin, Doman, Vali Alexandru.

CSM Slatina (a doua repriză): Silveanu, Adrian Vlad, Abel Stan, Sălcianu, Călin Toma, Ţegle, Dorin Toma, D. Dragu, Raphael Stănescu, Răsdan, Claudiu Dragu.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0