CSM Slatina şi-a ţinut jucătorii în priză cu un amical contra celor de la CSA Steaua

HomeSport

CSM Slatina şi-a ţinut jucătorii în priză cu un amical contra celor de la CSA Steaua

  Echipa de fotbal CSM Slatina a susţinut, sâmbătă, un joc de pregătire în compania celor de la CSA Steaua, încheiat cu victoria gazdelor care

CSM Slatina pierde în deplasarea de la Chiajna. „Ne-am bătut singuri. Primul gol este o ruşine”
CSM Slatina l-a transferat pe Raul Popa, un mijlocaş în vârstă de 18 ani
Fostele glorii ale Universităţii Craiova vs selecţionata parlamentară, meci demonstrativ pe Stadionul Caracal în memoria omului de fotbal Jean Niţulescu
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de fotbal CSM Slatina a susţinut, sâmbătă, un joc de pregătire în compania celor de la CSA Steaua, încheiat cu victoria gazdelor care s-au impus, spre finalul partidei, scor 3-2. Confruntarea a fost perfectată pentru a ţine în priză echipa, testul contra formaţiei bucureştene fiind unul extrem de disputat, cu multe situaţii de poartă.

 

Cum campionatul este întrerupt, ca urmare a acţiunilor echipelor naţionale, CSM Slatina a susţinut în joc amical, în deplasare, în compania celor de la CSA Steaua Bucureşti.

Meciul a fost unul disputat, pe lângă cele cinci goluri, ambele formaţii mai având alte ocazii importante de poartă. CSM Slatina a deschis scorul în minutul 19, prin Cătălin Doman, care a transformat o lovitură liberă de la 11 metri, iar gazdele au egalat în minutul 37 prin Vârtej (1-1 la pauză).

În minutul 52, Steaua a marcat prin Dobrescu, pentru ca în minutul 56 Ciocâlteu să egaleze, sor 2-2, cu o execuţie la vinclu de la 17 metri. Spre final de meci, Chunchukov a adus victoria gazdelor, scor 3-2, la capătul unei partide în care tehnicianul echipei CSM Slatina, Daniel Oprescu, a folosit toţi jucătorii pe care i-a avut la dispoziţie, cu excepţia lui Matei, Raphael Stănescu şi Mihai Ion, care au susţinut antrenament.

CSM Slatina a început jocul în formula: Simion Velcu, Abel Stan, Gherghe, Sălcianu, Călin Toma, Dorin Toma, Mircea Donca, Mitran, Raul Popa, Doman, Valentin Alexandru, iar din a doua repriză au fost utilizaţi ceilalţi jucători aflaţi în lot.

Sâmbătă, pe 25 noiembrie, în deplasare, CSM Slatina va întâlni Csikszereda Miercurea Ciuc.

Foto: Steaua Bucureşti

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0