CSM Slatina Under 15 s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Naţional

HomeSport

CSM Slatina Under 15 s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Naţional

  Echipa de fotbal Under 15 a CSM Slatina s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Naţional. După ce săptămâna trecută au învin

CSM Slatina, duel cu o contracandidată în lupta pentru menţinerea în Liga a II-a
FOTO. CSM Slatina, la barajul de promovare de pe primul loc. Ovidiu Burcă: „ A fost o repetiţie bună înaintea primului joc de baraj”
A doua echipă din Liga Naţională care pierde meciul la masa verde, după CSM Slatina, din cauza cazurilor COVID-19
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de fotbal Under 15 a CSM Slatina s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Naţional. După ce săptămâna trecută au învins cu 3-2 Şcoala de Fotbal „Gică Popescu”, duminică, 2 iunie, pe teren propriu, jucătorii pregătiţi de Iulian Mitrache s-au impus cu 3-0 contra celor de la Young Steaua Alexandria. Golurile au fost marcate de Robert Zorzoliu, care a reuşit „dubla” şi Alin Enache.

 

Meciul disputat duminică după-amiază, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai” Slatina a început cu un moment de reculegere în memoria jucătorului Flavius Magraon, care s-a stins din viaţă sâmbătă după-amiază, la frageda vârstă de 19 ani, în urma unui incident tragic.

Slătinenii au învins categoric, scor 3-0, echipa Young Steaua Alexandria, pregătită de fostul fotbalist Vali Badea. Golurile au fost marcate de Robert Zoroliu, care a punctat de două ori pe tabela de marcaj, şi Alin Enache.

Am întâlnit un adversar bine organizat, cu valoare tehnică individuală, dar noi i-am dominat mai mult fizic, la duelurile unu contra unu, am fost reactivi şi i-a surprins de mai multe ori. Am mai avut câteva ocazii singur cu portarul, una peste alta este o calificare meritată”, a precizat antrenorul echipei CSM Slatina, Iulian Mitrache.

În urma acestui rezultat, CSM Slatina Under 15 s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Naţional, unde se vor întâlni cele mai bune opt echipe din ţară la această categorie de vârstă.

CSM Slatina Under 15: Nedelcu Eduard, Chirea Robert, Răducu Mario, Dan Mario, Ciobanu Alexandru , Manea Iustin, Dumitru Alberto, Vioreanu Mihai, Gheorghe Nikolas, Enache Alin, Tănase Gabriel, Stoica Mihai, Zidaru Nikolas, Negru Cristian, Cojocaru Andrei, Bichescu Alin, Zorzoliu Robert, Stuparu Ștefan, Ticuloiu Robert.

Antrenor: Iulian Mitrache

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0