CSM Slatina, victorie importantă pe terenul Ştiinţei Bucureşti. Luciana Popescu, cea mai bună marcatoare

HomeSport

CSM Slatina, victorie importantă pe terenul Ştiinţei Bucureşti. Luciana Popescu, cea mai bună marcatoare

  Echipa de handbal CSM Slatina a câştigat, scor 29-27, meciul susţinut în deplasare pe terenul nou-promovatei în Liga Naţională, Ştiinţa Bucu

FOTO. CSM Slatina s-a impus în amicalul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu
FOTO. CSM Slatina, acţiune de înverzire a mediului. Fotbaliştii au plantat pomi în baza sportivă din cadrul Clubului Nautic şi de Agrement
Oliwer Dobre, din nou pe podium la Campionatul Mondial, la vârsta de 48 de ani
Distribuie acest articol

Loading

 

Echipa de handbal CSM Slatina a câştigat, scor 29-27, meciul susţinut în deplasare pe terenul nou-promovatei în Liga Naţională, Ştiinţa Bucureşti. Slătinencele s-au aflat la conducere pe tabela de marcaj pe tot parcursul întâlnirii aprig disputate, pivotul echipei slătinene, Lorena Ostase, părăsind terenul în minutul 43, în urma a trei eliminări de două minute.

CSM Slatina a obţinut o victorie importantă în economia clasamentului, miercuri seară, pe terenul formaţiei Ştiinţa Bucureşti. Handbalistele slătinene au condus din primul, până în ultimul minut, însă jocul nu a fost deloc uşor. Pivotul echipei slătinene, Lorena Ostase, a fost eliminată din meci în minutul 43, însă handbalistele pregătite de Victorina Bora s-au mobilizat şi au obţinut trei puncte preţioase.

Cea mai bună marcatoare a fost, şi în acest meci, coordonatorul de joc Luciana Popescu, care a reuşit 8 goluri.

Următorul meci pentru CSM Slatina va avea loc pe data de 16 octombrie, pe teren propriu, cu Gloria Bistriţa.

Marcatoarele meciului cu Ştiinţa Bucureşti: Cârligeanu-2, Fulgoi-1, Necula-4, Chitacu-6, Popescu-8, Ostase-2, Coman-3, Olaru-3.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0