„Cupa Slatinei la Înot”, pe 25 noiembrie. Înscrierile se fac la Bazinul de Înot

HomeSport

„Cupa Slatinei la Înot”, pe 25 noiembrie. Înscrierile se fac la Bazinul de Înot

  Ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie, „Cupa Slatinei la Înot” se va desfăşura pe data de 25 noiembrie. Competiţia organizată de primăria Municip

Liga a IV-a/ Rezultate şi clasament. ACS Caracal iernează pe primul loc
CSM Slatina a retrogradat, după eşecul previzibil din deplasarea de la CSM Bucureşti
Un tânăr, din Caracal, pe lista campionilor de snooker. Mario Păun, câştigătorul celui de-a doilea turneu de Grand Prix
Distribuie acest articol

Loading

 

Ajunsă la cea de-a VIII-a ediţie, „Cupa Slatinei la Înot” se va desfăşura pe data de 25 noiembrie. Competiţia organizată de primăria Municipiului Slatina va alinia la start copii cu vârsta 6-14 ani, atât fete cât şi băieţi. Înscrierile se fac în perioada 6-17 noiembrie, la Bazinul de Înot Slatina. Suma alocată este de 20.000 de lei.

 

„Cupa Slatinei la Înot” se va organiza, în acest an, pe data de 25 noiembrie. La această manifestare pot participa elevii cu domiciliul în municipiul Slatina cu vârsta cuprinsă între 6 – 14 ani (împliniți), atât fete cât şi băieţi, sportivi ai „Bazinului Didactic de Înot – Slatina” care au terminat cursurile de iniţiere.

 

Înscrierile se fac în perioada 06 – 17 noiembrie 2023 la sediul Bazinului Didactic de Înot – Slatina din str. Crisan, nr. 33 B, tel: 0349/880.110. Nu se vor mai putea face înscrieri în ziua competiției.

Persoanele care doresc să participe trebuie să prezinte obligatoriu, la înscriere, copie după certificatul de naștere / carte de identitate și adeverință medicală. Un elev poate să se înscrie şi să participe la maximum 2 probe.

Înscrierile la competiție, desfășurarea concursului și premierea câștigătorilor se vor efectua în funcție de 6 (șase) categorii de vârstă, după cum urmează:

  • 6 ani
  • 7 ani;
  • 8 ani
  • 9 ani;
  • 10 – 11 ani;
  • 12 – 14 ani.

Probe de concurs:

Probele de concurs vor fi aceleaşi pentru fiecare categorie de vârstă, atât pentru fete cât şi pentru băieţi, după cum urmează :

a.) 25 m liber (crawl)

b.) 25 m spate

c.) 25 m bras

d.) 50 m liber (crawl)

Indiferent de rezultatul obţinut, fiecare participant va primi o medalie şi o diplomă de participare. Se vor premia locurile I, II şi III pentru fiecare probă, pe categorii de vârstă și gen. Premiile constau în articole sportive (echipamente şi accesorii pentru înot), achiziționate în limita bugetului aprobat, 20.000 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0