„Cutia cu Bucurie”, pentru 50 de familii din Olt în prag de Crăciun

„Cutia cu Bucurie”, pentru 50 de familii din Olt în prag de Crăciun

50 de familii în dificultate din județul Olt vor primi „Cutia cu Bucurie” de la Crucea Roșie Română și Carrefour România. Aceasta include alimente neperisabile. Campania de ajutorare se va desfăşura aproape în toată ţara.

Distribuie pe Facebook

„Cutia cu Bucurie”, ce conține alimente de bază greu perisabile, va ajunge la 50 de familii în dificultate din județul Olt, înainte de Crăciun. Aceasta este o nouă campanie realizată de Crucea Roșie Română și Carrefour România, parteneri de bine de peste 10 ani. Campania este sprijinită și de către Green PC Ambalaje.

Fiecare ”Cutie cu Bucurie” conține alimente ce asigură necesarul de bază pentru o familie formată din trei membri, pentru două săptămâni. Lista de alimente include: făină, mălai, ulei, orez, bulion, griș, paste făinoase, conserve de carne, supă la plic, lapte UHT, biscuiți, conserve de fructe etc.


Campania „Cutia cu Bucurie”va ajunge în total la 1 300 de familii din 26 de județe ale țării: Alba, Arad, Bacău, Bihor, Bistrița, Brăila, Buzău, Cluj, Covasna, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Olt, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Tulcea, Vâlcea, Vaslui și Vrancea.

În fiecare dintre cele 26 de județe vor fi atent pregătite 50 de “cutii cu bucurie” care vor fi distribuite de către voluntarii Crucii Roșii Române direct la ușa beneficiarilor.

COMMENTS