17.7 C
Slatina
sâmbătă, septembrie 18, 2021

Demersuri pentru înfiinţarea unei noi creşe, cu peste 100 de locuri, în Slatina

Săptămâna aceasta

Simona Ciocioanăhttps://newsflux.ro
Jurnalist newsflux.ro -Zi de zi, stiri din toate domeniile!
- Advertisement -
 

Municipalitatea a făcut demersurile necesare pentru  înfiinţarea unei noi creşe, în Slatina. Capacitatea acesteia ar urma să aibă 110 locuri, printr-un proiect susţinut de Ministerul Dezvoltării.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a declarat că finanţarea acestei investiţii este asigurată de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Naţională de Investiţii (CNI).

Primăria are termen pentru elaborarea documentaţiilor pentru obţinere avize de principiu pentru asigurarea utilităţilor, dar şi celelalte proceduri birocratice.

„Am depus un proiect la Ministerul Dezvoltării pentru care am primit aprobare şi acum avem la dispoziţie 60 de zile să depunem toate documentele necesare. Încă nu am identificat locaţia unde vom construi această nouă creşă de 110 locuri, între timp căutăm soluţii”, a declarat Emil Moţ.

 

Programul pentru creşe de la nivelul Ministerului Dezvoltării ar urma să fie finanţat din bugetul național, dar și din fonduri europene, prin PNRR. Au fost previzionate 230 de milioane de lei pentru construirea de creșe noi.

Print Friendly, PDF & Email
- Advertisement -

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -

Știrile zilei

Print Friendly, PDF & Email