Descoperire macabră, în Dolj. Soţ şi soţie găsiţi decedaţi într-un imobil din Breasta

HomeEveniment

Descoperire macabră, în Dolj. Soţ şi soţie găsiţi decedaţi într-un imobil din Breasta

  Descoperire macabră în Breasta, judeţul Dolj. Două persoane, soţ şi soţie, au fost găsite decedate, astăzi, 7 martie, în jurul orei 11.10. O

FOTO: Oamenii care circulă cu mijloace de transport în comun, verificaţi dacă poartă mască. Peste 11.000 de lei, valoarea amenzilor
Accident cu trei autoturisme implicate, în Olt. Două persoane transportate la spital
Accident cu victime pe DN 65, în apropiere de Slatina. Echipaje SMURD şi Ambulanţa au ajuns la faţa locului
Distribuie acest articol

Loading

 

Descoperire macabră în Breasta, judeţul Dolj. Două persoane, soţ şi soţie, au fost găsite decedate, astăzi, 7 martie, în jurul orei 11.10. O echipă complexă de cercetare desfăşoară activităţi pentru stabilirea celor petrecute.

 

Inspectoratul de Poliței Județean Dolj a fost sesizat cu privire la faptul că, într-un imobil din comuna Breasta se află două persoane decedate.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul Secției nr.2 Poliție Rurală Breasta, fiind găsite cadavrele a două persoane, un bărbat de 60 de ani și o femeie de 36 de ani, soț și soție.

Având în vedere natura evenimentului, la fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare condusă de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

În continuare se desfășoară activități pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Raportat la actele procedurale efectuate în cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom oferi detalii suplimentare”, transmite IPJ Dolj.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0