DSP Olt raportează un nou deces din cauza gripei. Femeie, în vârstă de 67 de ani, nevaccinată

HomeSănătate

DSP Olt raportează un nou deces din cauza gripei. Femeie, în vârstă de 67 de ani, nevaccinată

  Direcţia de Sănătate Publică Olt raportează cel de-al şaptelea deces din cauza gripei. O femeie, în vârstă de 67 de ani, care suferea şi de

Primul deces din cauza gripei în Olt. Bărbatul era internat la SJU Slatina
DSP Olt raportează cel de-al şaselea deces din cauza gripei
DSP Olt raportează al doilea deces din cauza gripei. Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, era nevaccinat
Distribuie acest articol

Loading

 

Direcţia de Sănătate Publică Olt raportează cel de-al şaptelea deces din cauza gripei. O femeie, în vârstă de 67 de ani, care suferea şi de alte boli, s-a stins din viaţă în spital. Potrivit DSP, în ultima săptămână s-au înregistrat alte sute de viroze şi pneumonii, dar şi 33 de cazuri de gripă.

 

În săptămâna 26 februarie-3 martie,la nivelul judeţului Olt, s-au înregistrat 831 cazuri de infecţii respiratorii acute cu 44 internari, 403 cazuri de pneumonii cu 79 internari şi 33 cazuri de gripa confirmate

„Pacientii s-au prezentat in serviciile specializate ale unitatilor sanitare cu paturi, cu simptomatologie compatibilă cu gripa, motiv pentru care s-au recoltat probe pentru investigarea cazurilor cu laboratorul”, transmite DSP Olt.

În sezonul rece 2023-2024, în judeţul Olt,  s-au înregistrat şapte decese din cauza gripei. Cel de-al şaptelea deces s-a înregistrat în data de 28 februarie O femeie, în vârstă de 67 ani, nevaccinată antigripal, care avea şi alte cu comorbidităţi, s-a stins din viaţă în spital.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0