O tânără de 29 de ani, din Ianca, a încercat să vândă pe OLX un revolver. Ce sumă cerea femeia pentru pistolul de „muzeu”

O tânără din Ianca, judeţul Olt, a încercat să vândă pe internet un pistol pe care-l cataloga „de muzeu”, contra sumei de 500 de euro. Arama era una funcţională, însă fără muniţie.

O tânără de 29 de ani, din Ianca, a încercat să vândă pe OLX un revolver. Ce sumă cerea femeia pentru pistolul de „muzeu”

Tânăra a declarat că l-a găsit în podul casei şi că ar putea aparţine fostului proprietar

Distribuie pe Facebook

În această dimineață, polițiștii Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană a postat un anunț pe un site online, prin care oferea spre vânzare un pistol ” de muzeu”, contra sumei de 500 de euro.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat o femeie, de 29 de ani, din comuna Ianca, județul Olt, care oferea spre vânzare un revolver funcțional, fără muniție. Revolverul face parte din categoria armelor letale și prezintă urme de rugină. Femeia a declarat că a găsit arma în podul casei și este posibil să fi aparținut fostului proprietar”, transmite IPJ Olt.


Arma în cauză a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor  sub aspectul comiterii infracțiunii de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor „.

COMMENTS