COVID-19 în Potcoava. Primarul anunţă măsuri de limitare a răspândirii SARS-CoV-2 după ce patru localnici au fost confirmaţi cu noul coronavirus

După ce zilele trecute a apărut primul caz la nivelul oraşului Scorniceşti, astăzi, 27 iunie, au apărut primele îmbolnăviri cu noul coronavirus şi în Potcoava. Este vorba despre patru persoane, care se află internate în spital. De asemenea, alţi doi localnici aşteaptă rezultatele în urmă recoltării probelor COVID-19. Primarul din Potcoava, Emanuel Enochioaia, le cere locuitorilor să respecte măsurile de prevenire ale răspândirii virusului. De asemenea, acesta anunţă închiderea pentru o perioadă de cel puţin două săptămâni a târgului săptămânal.

COVID-19 în Potcoava. Primarul anunţă măsuri de limitare a răspândirii SARS-CoV-2 după ce patru localnici au fost confirmaţi cu noul coronavirus

Au apărut primele îmbolnăviri cu noul coronavirus în Potcoava

Distribuie pe Facebook

În calitate de președinte al Comitetului Local de Urgență, vă informez că azi au fost confirmate patru cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19, în localitatea noastră. Sunt de asemenea internate la spital alte două persoane, suspecte de îmbolnăvire cu Covid-19, pentru care se așteaptă rezultatul testelor. Pentru a evita răspândirea acestui virus, s-a decis închiderea târgului pentru o perioadă de cel puțin 2 săptămâni. Rog toți cetățenii să trateze cu maximă responsabilitate situația cu care ne confruntăm, să respecte strict normele de igienă și de distanțare, să poarte măști în spațiile închise, să evite contactul cu persoane necunoscute și, în general, să evite contactul cu persoane din afara familiei.

Mă adresez tuturor celor care dețin spații comerciale, să urmărească cu atenție respectarea normelor de igienă și de distanțare fizică, să își organizeze activitatea astfel încât să reducă la maxim posibilitatea de răspândire a virusului. Vă aduc la cunoștință că, în perioada următoare, agenți de poliție și jandarmi vor verifica respectarea normelor sanitare în vigoare. Dacă vom respecta normele impuse de autorități, ne protejăm pe noi și pe cei apropiați nouă”, transmite primarul din Potcoava, Emanuel Enochioaia.


 

 

COMMENTS