EXPLOZIE de cazuri COVID-19. Oltul a urcat la 216 îmbolnăviri. Focare la Ambulanţa Corabia, Primiri Urgenţe Caracal, dar şi primele cazuri la Centrul Medico-Social Corabia

Creştere alarmantă a numărului îmbolnăvirilor în judeţul Olt, în ultimele 24 de ore. Potrivit ultimelor date, numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 216. Aşadar este vorba despre 24 de cazuri noi, în ultimele 24 de ore.

EXPLOZIE de cazuri COVID-19. Oltul a urcat la 216 îmbolnăviri. Focare la Ambulanţa Corabia, Primiri Urgenţe Caracal, dar şi primele cazuri la Centrul Medico-Social Corabia

Oltul raportează 30 de cazuri COVID-19 în doar 48 de ore

Distribuie pe Facebook

Dacă ieri, potrivit datelor DSP Olt, numărul cazurilor COVID-19, înregistrate în judeţul Olt, de la începutul pandemiei, era 192, astăzi, 28 iunie, sunt 216 persoane confirmate pozitiv. Practic, este vorba despre 24 de îmbolnăviri într-o singură zi.

Pe lângă cele două asistente de la Compartimentul Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Caracal, confirmate zilele trecute, astăzi, alte două cadre medicale au primit rezultate pozitive. De asemenea, sunt confirmate alte trei cadre medicale de la Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, substaţia Corabia, şi alte două cadre medicale din cadrul Centrului Medico-Social Corabia.


De asemenea, sunt şapte contacţi direcţi ai unor cazuri anterior confirmate, patru persoane s-au prezentat la spital cu simptomatologie specifică şi alte două persoane, contacţi cu cazuri confirmate.

Sâmbătă au fost anunţate şase cazuri noi, practic în cele două zile din weekend, în judeţul Olt, fiind raportate 30 de îmbolnăviri, cel mai mare număr de la începutul pandemiei.

Cele şase cazuri de sâmbătă sunt un angajat de pe platforma industrială, patru persoane din localitatea Potcoava şi un contact direct al unui cadrul medical din focarul Ambulanţei Corabia.

COMMENTS