Temperaturi caniculare, dar şi ploi în luna IULIE

HomeActualitate

Temperaturi caniculare, dar şi ploi în luna IULIE

Luna iulie vine cu valori termice uşor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade la nivelul întregii ţări.

Zile de foc: Temperaturile ajung, în Olt, până la 37 de grade. Recomandările autorităţilor pentru a face faţă disconfortului termic
Restricţii de circulaţie pentru maşinile mai mari de 7,5 tone, din cauza caniculei, în judeţele aflate sub Cod Portocaliu
Restricţii de trafic pentru autovehiculele de mare tonaj, din cauza valului de caniculă
Distribuie acest articol

Loading

Săptămâna 29.06.2020 – 06.07.2020

Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestei perioade, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile sudice și sud-estice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nord-vestice, iar în restul teritoriului cantitățile de apă vor fi deficitare.

Săptămâna 06.07.2020 – 13.07.2020

Temperatura aerului va avea valori apropiate de cele normale ale perioadei în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval în regiunile sudestice, iar în restul țării vor fi excedentare.

Săptămâna 13.07.2020 – 20.07.2020

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile centrale și nordice.

Săptămâna 20.07.2020 – 27.07.2020

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice acestei săptămâni în regiunile sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0