O minoră, din Stoeneşti, dată dispărută după ce a plecat din Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde se afla internată

HomeEvenimentRecomandate

O minoră, din Stoeneşti, dată dispărută după ce a plecat din Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde se afla internată

  UPDATE: Minora a fost identificată, în seara zilei de 11 decembrie, în comuna Stoeneşti. Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 17

O fetiţă de 11 ani, cazată la un motel din Craiova, dată dispărută
Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei minore, din Slatina, dată dispărută de asistentul maternal
Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei minore, din Craiova, care nu s-a mai întors de la şcoală
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE: Minora a fost identificată, în seara zilei de 11 decembrie, în comuna Stoeneşti. Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 17 ani, din comuna Stoenești, județul Olt, care a plecat voluntar de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde se afla internată.

 

Polițiștii Poliției municipiului Slatina au fost sesizați, pe data de 9 decembrie, ora 16.00, de către un cadru medical al Spitalului Județean de Urgență Slatina, cu privire la faptul că minora CHILIAN FLORENTINA GABRIELA, în vârstă de 17 ani, a plecat voluntar din incinta unității spitalicești, unde se afla internată și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,55 metri, greutate 55 de kilograme, ochi căprui, față ovală, păr negru, lung, constituție atletică, cu semne vizibile de sarcină.

La momentul plecării, minora purta o pereche de pijamale de culoare roz, halat alb, iar în picioare purta o pereche de papuci.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0