Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei minore, din Craiova, care nu s-a mai întors de la şcoală

HomeEveniment

Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei minore, din Craiova, care nu s-a mai întors de la şcoală

  O minoră, în vârstă de 15 ani, din Craiova, este dată dispărută, după ce în cursul zilei de astăzi, 14 noiembrie,  a plecat de la unitatea d

Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei minore din Craiova
Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei minore, din Slatina, dată dispărută de asistentul maternal
Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei eleve de la LPS Slatina. Fata, de 14 ani, locuieşte într-o căsuţă de tip familial
Distribuie acest articol

 

O minoră, în vârstă de 15 ani, din Craiova, este dată dispărută, după ce în cursul zilei de astăzi, 14 noiembrie,  a plecat de la unitatea de învățământ unde se află înscrisă (Şcoala Generala nr. 19 Lascăr Catargiu ) și nu a mai revenit. Cine o vede este rugat să sune la 112.

Polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au fost sesizați astăzi, 14 noiembrie, ora 15.45, de o femeie, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că în dimineața acestei zile, minora TINCĂ GABRIELA VALENTINA, de 15 ani, a plecat de la unitatea de învățământ unde se află înscrisă și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate 45 de kg, părul negru, lung, ochii căprui.

La momentul plecării purta o pereche de pantaloni de trening de culoare negru, tricou negru, geacă din blană neagră și adidași de culoare negru cu roz.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0