O fetiţă de 11 ani, cazată la un motel din Craiova, dată dispărută

HomeEveniment

O fetiţă de 11 ani, cazată la un motel din Craiova, dată dispărută

  UPDATE: Seara trecută, minora a fost găsită de către polițiști în incinta unui centru comercial din municipiul Craiova, fiind încredințată f

Caracal: O minoră aflată în centrul de tip familial „Sfântul Nicolae” dispărută de două zile
Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei minore, din Slatina, dată dispărută de asistentul maternal
Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei minore, din Craiova, care nu s-a mai întors de la şcoală
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE: Seara trecută, minora a fost găsită de către polițiști în incinta unui centru comercial din municipiul Craiova, fiind încredințată familiei.

O fetiţă în vârstă de 11 ani, cazată la un motel în municipiul Craiova, împreună cu alţi membri ai familiei, este dată dispărută, după ce aceasta a plecat fără a mai reveni. Bunica a semnalat dispariţia nepoatei după câteva zile.

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați, pe data de 9 ianuarie, ora 19.05, de o femeie de 60 de ani, din comuna Brateiu, județul Sibiu, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 06 ianuarie, nepoata sa  MOLFA NARCISA ANAMARIA, de 11 ani, din comuna Brateiu, județul Sibiu, a părăsit motelul din municipiul Craiova unde era cazată împreună cu mai mulți membri ai familiei, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate 50 de kg, părul negru, lung, ochii albaștri.

La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de blugi de culoare albastră, pulover negru, vestă neagră cu glugă.

Minora a mai fost plecată voluntar.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0