VIDEO. Un tânăr, din Slatina, care vindea substanţe psihoactive în Olt şi Vâlcea, arestat preventiv în urma unor descinderi DIICOT

HomeEvenimentRecomandate

VIDEO. Un tânăr, din Slatina, care vindea substanţe psihoactive în Olt şi Vâlcea, arestat preventiv în urma unor descinderi DIICOT

  Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Slatina, care vindea substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv, mai multor persoane din județele

Un bărbat, din Curtişoara, a ajuns la spital după ce a fost muşcat de câinii unui vecin
Motociclist de 28 de ani, mort după impactul cu o maşină condusă de o femeie din Caracal
Accident grav în Argeş. O şoferiţă a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un stâlp electric
Distribuie acest articol

 

Un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din Slatina, care vindea substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv, mai multor persoane din județele Olt și Vâlcea, cu suma de 25 de lei pentru o doză, a fost arestat preventiv, în urma unor descinderi DIICOT.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt, au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa unui tânăr, de 24 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operaţiuni ilicite cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului și până în prezent, tânărul ar fi comercializat substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv, mai multor persoane din județele Olt și Vâlcea, cu suma de 25 de lei pentru o doză.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 221 de pliculeţe din material plastic, cu închidere de tip zip-lock, ce conţineau fragmente vegetale uscate şi 7.050 de lei, asupra cărora s-a instituit măsura sechestrului asigurator.

La audieri au fost conduse 12 persoane din municipiile Slatina și Drăgășani, atât cu implicare directă în vânzarea de produse susceptibile a avea efect psihoactiv, cât şi consumatori ai unor astfel de substanţe”, transmite IPJ Olt.

Ulterior, în urma probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, față de tânărul de 24 de ani, din municipiul Slatina.  Astăzi, 27 octombrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt, a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a tânărului.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0