Un tânăr, din Potcoava, atacat cu un cuţit pe strada principală din localitate. Autorul nu a fost identificat

HomeEvenimentRecomandate

Un tânăr, din Potcoava, atacat cu un cuţit pe strada principală din localitate. Autorul nu a fost identificat

  UPDATE: IPJ Olt transmite că autorul a fost identificat ca fiind un bărbat de 37 de ani, din localitate. Ştirea iniţială: Un tânăr, în v

Accident în Craiova. Un bărbat, în vârstă de 61 de ani, rănit după ce s-a răsturnat cu maşina
Bătaie în trafic, în Craiova, în pasajul subteran din zona Universitate. Un tânăr a ajuns la spital
O fetiţă de 5 ani dintr-o comună din Olt, căutată cu peste 120 de persoane, jandarmi şi câini de urmă, găsită într-un loc în care nimeni nu s-ar fi aşteptat
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE: IPJ Olt transmite că autorul a fost identificat ca fiind un bărbat de 37 de ani, din localitate.

Ştirea iniţială: Un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din Potcoava, a fost bătut şi tăiat cu un cuţit în seara zilei de 26 octombrie, chiar pe strada principală din localitate. Rănile în zona spatelui şi a cotului au fost profunde, bărbatul fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Autorul faptei nu a fost identificat.

 

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat,la data de 26 octombrie, în jurul orei 21.45,  prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost  agresată fizic în orașul Potcoava, județul Olt. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției orașului Potcoava.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din orașul Potcoava, în timp ce se deplasa pe strada Principală din localitate, ar fi fost agresat fizic de către o persoana necunoscută”, transmite IPJ Olt.

De asemenea, tânărul a fost tăiat cu un cuţit în zona omoplatului şi pe braţ, în zona cotului, necesitând îngrijiri medicale. Autorul faptei nu a fost identificat.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj medical care i-a acordat îngrijiri medicale tânărului, acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind continuate cercetările în vederea identificării persoanei, stabilirii situației de fapt și dispunerii măsurilor legale”, transmite IPJ Olt.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0