Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei minore, din Slatina, dată dispărută de mama sa

HomeEveniment

Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei minore, din Slatina, dată dispărută de mama sa

  UPDATE: Minora a fost identificată în municipiul Slatina. Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, aceasta nu a fost victima vreunei infrac

Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei minore, din Craiova, care nu s-a mai întors de la şcoală
Se cere sprijinul populaţiei pentru găsirea unei minore, din Slatina, dată dispărută de asistentul maternal
O fetiţă de 11 ani, cazată la un motel din Craiova, dată dispărută
Distribuie acest articol

Loading

 

UPDATE: Minora a fost identificată în municipiul Slatina. Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu, aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Poliţiştii din Olt caută o minoră, în vârstă de 16 ani, din municipiul Slatina, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit.

 

La data de 14 februarie, în jurul orei 00:15, polițiștii Poliției municipiului Slatina au fost sesizați, de către o femeie, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, la data de 13 februarie a.c., în jurul orei 23:00, fiica sa SURDU LUIZA MARIA VALENTINA, în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar de la domiciliul său și nu a mai revenit.

Semnalmente:înălţime 1,80 metri, greutate 90 de kilograme, constituție corpolentă, ochi negri, păr negru, lung și ondulat.

La momentul plecării, minora purta o geacă de puf, de culoare neagră, blugi de culoare neagră, iar în picioare purta o pereche de adidași de culoare neagră, cu talpă albă.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea minorei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0