VIDEO. Duel de Liga Naţională, în sala LPS. Attila Horvath a prefaţat meciul cu Dacia Mioveni, din optimile Cupei României

HomeSport

VIDEO. Duel de Liga Naţională, în sala LPS. Attila Horvath a prefaţat meciul cu Dacia Mioveni, din optimile Cupei României

  CSM Slatina, de departe marea favorită la promovarea directă, ia pulsul Ligii Naţionale în acest sezon petrecut la nivelul Diviziei A, sâmbă

FOTO. CSM Slatina s-a reunit în aceeaşi formulă
David Popovici, record mondial la 100 metri liber la Campionatul European de Nataţie de la Roma
Liga a II-a/ Rezultate şi clasament. CSM Slatina, imediat sub linia play-off-ului
Distribuie acest articol

Loading

 

CSM Slatina, de departe marea favorită la promovarea directă, ia pulsul Ligii Naţionale în acest sezon petrecut la nivelul Diviziei A, sâmbătă, pe teren propriu, în cadrul optimilor de finală ale Cupei României. Slătinencele întâlnesc Dacia Mioveni, formaţiei aflată pe prima scenă a handbalului, dar care traversează o perioadă dificilă, unele dintre jucătoare părăsind echipa din cauza problemelor din cadrul clubului. Cu toatea acestea, duelul poate fi privit ca unul de Liga Naţională, iar slătinencele au un culoar favorabil de a se califica în sferturi, acolo unde au ajuns şi sezonul trecut, când au fost eliminate de CSM Bucureşti.

 

Echipa de handbal CSM Slatina întâlneşte sâmbătă, de la ora 11.00, în sala LPS Slatina, CS Dacia Mioveni, formaţiei aflată pe locul 13 în clasamentul Ligii Naţionale, în cadrul optimilor de finală ale Cupei României.

Antrenorul grupării slătinene, Attila Horvath, se confruntă cu ceva probleme de efectiv pentru această partidă, printre jucătoarele care pot rata duelul de sâmbătă aflându-se şi interul stânga, Diana Lixăndroiu. Cu toatea acestea, tehnicianul grupării slătinene spune că duelul va fi abordat la victorie, meciul reprezentând şi un moment bun în care jucătoarele au şansa să demonstreze că pot face faţă unei formaţii de prima scenă a handbalului. De altfel, formaţia argeşeană traversează o perioadă dificilă, iar culoarul poate fi unul favorabil pentru jucătoarele pregătite de Attila Horvath.

 

Pivotul formaţiei slătinene, Sonia Vasiliu, a vorbit şi ea despre confruntarea de sâmbătă, aşteptată cu interes nu doar de iubitorii handbalului, ci şi de jucătoare.

De asemenea, Sanja Premovic, interul dreapta al formaţiei slătinene, handbalistă cu experienţa meciurilor cu miză, aceasta fiind câştigătoare a Cupei EHF, a declarat, în cadrul conferinţei de presă, ca va rămâne la Slatina şi în noul sezon.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0