VIDEO. Supărat că nu primeşte ajutor social un bărbat a incendiat uşa primăriei Pleşoiu

HomeEvenimentRecomandate

VIDEO. Supărat că nu primeşte ajutor social un bărbat a incendiat uşa primăriei Pleşoiu

  Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Pleşoiu, supărat pe funcţionarii primăriei, a incendiat uşa insituţiei publice. Acesta a fost reţinut

Tâlhărit pentru un telefon mobil, pe o stradă din Caracal. Agresorul a fost reţinut
Jandarmii olteni vor asigura liniştea şi ordinea publică în localităţile cu petreceri câmpeneşti
Un deţinut condamnat pentru omor a evadat la Craiova cu un cearceaf, pe fereastra spitalului unde era internat
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Pleşoiu, supărat pe funcţionarii primăriei, a incendiat uşa insituţiei publice. Acesta a fost reţinut 24 de ore.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 6 Găneasa, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut, la data de 13 februarie, un bărbat cercetat pentru distrugere.

„În fapt, la data de 12 februarie 2024, în jurul orei 18:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi incendiat ușa unei instituții publice din comuna Pleșoiu.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Găneasa.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 35 de ani, din comuna Pleșoiu, pe fondul unor nemulțumiri, ar fi încendiat ușa de acces a unei instituții publice din acceași localitate. 

În urma evenimentului, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale”, transmite IPJ Olt.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale. În urma probatoriului administrat, la data de 13 februarie 2024, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0