Caz ŞOCANT în Olt.  O copilă de 14 ani, obligată să întreţină relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi. Victima propusă „căsătoriei” pentru 1.000 de lei

HomeEvenimentRecomandate

Caz ŞOCANT în Olt.  O copilă de 14 ani, obligată să întreţină relaţii sexuale cu diverşi bărbaţi. Victima propusă „căsătoriei” pentru 1.000 de lei

  Caz şocant în judeţul Olt. O copilă de doar 14 ani, din Olt, a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu diverse persoane, contra sumelo

Trafic restricţionat pe E 574, în zona localităţii Valea Mare. Se circulă alternativ, pe un singur sens
VIDEO. Muncitor surprins de un mal de pâmânt, în comuna Vulpeni, judeţul Olt. Pompieri, din Dolj, chemaţi în sprijin
Sinucidere. Un bolnav de pe secţia de Cardiologie a SJU Slatina s-a aruncat de la etajul V
Distribuie acest articol

Loading

 

Caz şocant în judeţul Olt. O copilă de doar 14 ani, din Olt, a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu diverse persoane, contra sumelor de 100 şi 200 de lei, de către un bărbat din comuna Iancu Jianu. Ulterior, minora a fost traficată de un alt consătean, care a încercat să o „vândă” în vederea căsătoriei contra sumei de 1.000 de lei. De asemenea, unul dintre ei a constrâns o altă fată, majoră, să întreţină relaţii sexuale pe bani. Cei doi au fost arestaţi preventiv. 

O minoră de 14 ani a fost traficată sexual de doi bărbaţi, din Iancu Jianu. Primul a exploatat-o sexual contra unor sume de bani, iar al doilea a încercat chiar să o „vândă” unui bărbat contra sumei de 1.000 de lei. Cei doi au fost arestaţi preventiv.

În cursul lunii octombrie 2022, una dintre persoanele bănuite, ar fi recrutat, prin inducere în eroare (promisiuni false de căsătorie), transportat și adăpostit, o persoană vătămată minoră, cunoscând vârsta reală a acesteia (de 14 ani).

Astfel, ar fi intermediat raporturi sexuale cu diferite persoane, de la care ar fi încasat sume cuprinse între 100 și 200 de lei, iar în cursul aceleiași luni, ar fi întreținut cu victima raporturi sexuale.

Cu privire la cea de-a doua persoană bănuită, din actele de urmărire penală efectuate a reieșit că, în cursul lunii octombrie 2022, ar fi întreținut raporturi sexuale cu minora, a cărei vârstă ar fi cunoscut-o.

De asemenea, aceasta i-ar fi facilitat întreținerea de raporturi sexuale cu diferite persoane, în schimbul unor sume de bani, cuprinse între 100 și 200 de lei.

Totodată, ar fi mijlocit o eventuală căsătorie a victimei minore cu un bărbat, de la care ar fi primit 1.000 de lei, reprezentând jumătate din suma cerută, în acest scop. 

În aceeași perioadă, ar fi constrâns o persoană vătămată majoră, să întreţină raporturi sexuale cu un bărbat, încasând de la acesta 200 de lei”, transmite IPJ Olt.

La data de 13 noiembrie 2023, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt au dispus reținerea a celor doi bănuiți, pentru 24 de ore, ulterior fiind arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0