Doi bărbaţi au furat profile de aluminiu, din curtea unei societăţi din Caracal, în valoare de 7.000 de lei

HomeEveniment

Doi bărbaţi au furat profile de aluminiu, din curtea unei societăţi din Caracal, în valoare de 7.000 de lei

  Doi bărbaţi au fost reţinuţi 24 de ore, iar ulterior plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce au furat profile de aluminiu, î

VIDEO. Un tânăr, din Valea Mare, a murit carbonizat în accidentul de la intrarea în Slatina
VIDEO. Un tânăr, din Olt, a întreţinut relaţii sexuale cu o piteşteancă într-o sală de jocuri de noroc. Cei doi au fost reţinuţi
Accident mortal în Olt. Patru tineri s-au răsturnat cu maşina. Şoferul decedat, găsit la distanţă de locul evenimentului
Distribuie acest articol

Loading

 

Doi bărbaţi au fost reţinuţi 24 de ore, iar ulterior plasaţi sub control judiciar pentru 60 de zile, după ce au furat profile de aluminiu, în valoare de 7.000 de lei, din curtea unei societăţi din Caracal.

 

Fapta s-a petrecut pe 29 februarie 2024, când polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au fost sesizați, prin plângere scrisă, de către reprezentantul unei societăți comerciale, din municipiul Caracal, județul Olt, cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi sustras din curtea societății comerciale mai multe profile din aluminiu, în valoare de aproximativ 7.000 de lei.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat două persoane bănuite de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 38 de ani din municipiul Caracal și un tânăr de 27 de ani, din comuna Dobrosloveni, prejudiciul cauzat fiind recuperat și predat persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, la data de 6 martie 2024, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele celor două persoane a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

La data de 7 martie 2024, cele două persoane au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, care a dispus față de acestea măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0