Doi bărbaţi, din Valea Mare, cercetaţi pentru furt după ce au sustras lingouri de aluminiu din Alro Slatina

HomeEvenimentRecomandate

Doi bărbaţi, din Valea Mare, cercetaţi pentru furt după ce au sustras lingouri de aluminiu din Alro Slatina

  Doi bărbaţi, din Valea Mare,  tată şi fiu, sunt cercetaţi pentru furt calificat, după ce au sustras 52 de lingouri de aluminiu, de aproximat

TRAGIC. Un bărbat din Slătioara şi-a găsit sfârşitul pe şantier
Două persoane au murit  în accidentul de pe DN 6, din Olt. Şoferul autoutilitarei, transportat la spital
Un bărbat, de 43 de ani, care a încercat să traverseze printre camioanele aflate în coloană în zona PTF Calafat, lovit mortal de un TIR
Distribuie acest articol

Loading

 

Doi bărbaţi, din Valea Mare,  tată şi fiu, sunt cercetaţi pentru furt calificat, după ce au sustras 52 de lingouri de aluminiu, de aproximativ 20 de kilograme fiecare, din incinta societăţii Alro Slatina. Sesizarea a fost făcută de către firma de pază a societăţii. 

 

Polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Slatina s-au sesizat din oficiu, în data de 30 noiembrie, ora 21.00, cu privire la faptul că, din interiorul unei societăți comerciale din localitate, ar fi fost sustrase mai multe lingouri din aluminiu.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 46 de ani și un tânăr, în vârstă de 25 de ani, ambii din comuna Valea Mare, județul Olt, ar fi sustras din interiorul societății comerciale 52 de lingouri din aluminiu, de aproximativ 20 de kilograme fiecare.

Întreaga cantitate de aluminiu a fost ridicată și predată reprezentanților societății.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea măsurilor legale”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0