Doar 14 persoane din judeţul Olt, confirmate cu COVID-19, se mai află în spital

HomeActualitate

Doar 14 persoane din judeţul Olt, confirmate cu COVID-19, se mai află în spital

Judeţul Olt nu a înregistrat, pentru a doua zi consecutiv, îmbolnăviri COVID-19. Potrivit datelor DSP Olt, de la începutul pandemiei, au fost înregistrate 53 de cazuri. 37 de persoane au fost declarate vindecate şi externate, iar 14 se mai află în spital, sub tratament specific.

Două persoane au fost externate, astăzi, din spital

A apărut modelul de declaraţie pentru ieşirea din casă pe timpul nopţii
Val de infectări. 74 de persoane testate pozitiv în Olt, alte 4.026 la nivel naţional
Se răceşte vremea în toată ţara. Temperaturile nu vor mai trece de 18 grade
Distribuie acest articol

Loading

Conform datelor transmise de către Direcția de Sănătate Publică Olt, până astăzi, 16 mai , în judeţul Olt, au fost confirmate 53 de cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 37 persoane au fost declarate vindecate și au fost externate din unitățile spitalicești, 2 persoane fiind externate astăzi. Totodată, până acum, 14 persoane diagnosticate pozitiv cu infecția cu Covid-19 se află internate în spital. De asemenea, au fost înregistrate 2 decese ale unor persoane confirmate cu virusul SARS-COV-2.

Cât priveşte situaţia carantinaţilor, 343 de persoane se află în centrele speciale, iar alte 119 sunt în izolare la domiciliu.

În județul Olt, în carantină instituționalizată sunt 343 de persoane. Alte 119 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. Până la acest moment, pentru județul nostru, au fost prelucrate 2069 de teste Covid-19”, transmite Prefectura Olt.  

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0