Doi poliţişti ai IPJ Olt, care prin curajul de care au dat dovadă au salvat vieţile unor semeni, premiaţi de IGPR

HomeActualitateRecomandate

Doi poliţişti ai IPJ Olt, care prin curajul de care au dat dovadă au salvat vieţile unor semeni, premiaţi de IGPR

  Cu ocazia aniversării Zilei Poliției Române, doi polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost felicitați și premiați

Tânără, din judeţul Olt, dispărută de acasă. Se cere sprijinul populaţiei
VIDEO. Tânăr de 21 de ani, mort de beat şi fără permis pe o stradă din Caracal. Se află în arest
Un tânăr, din Valea Mare, care tulbura liniştea publică, a lovit un poliţist care-l încătuşa
Distribuie acest articol

Loading

 

Cu ocazia aniversării Zilei Poliției Române, doi polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost felicitați și premiați de Inspectorul general al Poliției Române – chestor-șef de poliție Benone-Marian Matei cu câte o diplomă și o plachetă de onoare, ca urmare a rezultatelor profesionale deosebite obținute. Cei doi au au dat dovadă de mult curaj, salvând vieţilor unor semeni.

 

Cei doi polițiști premiaţi sunt agentul Simion Cosmin George, absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2019, care în prezent îndeplinește funcţia de șef de post la Postul de Poliție Pîrșcoveni din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești şi agentul șef adjunct de poliție Fluture Doru Andrei, absolvent al Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina, promoția 2012, care în prezent îndeplinește funcţia de ajutor de șef de post la Postul de Poliție Optași-Măgura din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 12 Potcoava.

Unul din momentele în care agentul de poliție Simion Cosmin George s-a remarcat în activitate a fost în seara zilei de 9 ianuarie 2024, când acesta a dat dovadă de curaj și a intrat alături de colegul său într-un imobil aflat în flăcări, din comuna Pîrșcoveni, deși starea de pericol era iminentă și implica asumarea riscului de a suferi vătămări corporale sau chiar pierderea vieții, de unde au evacuat o femeie de 62 de ani.

Agentul șef adjunct de poliție Fluture Doru Andrei s-a remarcat în activitate a fost în ziua de 16 octombrie 2023 când un bărbat din comuna Movileni amenința că se va sinucide dând foc imobilului în care se afla.

Deși bărbatul avea deschise trei butelii cu gaz, iar în mână ținea o brichetă, starea de pericol fiind iminentă și implica asumarea riscului de a suferi vătămări corporale sau chiar pierderea vieții, Fluture Doru Andrei a pătruns în forță în imobil și l-a imobilizat pe bărbat, înlăturând starea de pericol alături de colegii săi”, transmite IPJ Olt.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0