Elevii Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu” au vizitat staţia de epurare din oraş

HomeInvățământ

Elevii Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu” au vizitat staţia de epurare din oraş

  Elevi ai Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu” au vizitat, astăzi, staţia de epurare a oraşului. De asemenea, ei au aflat informaţii esenţ

Cadrele didactice trebuie să anunţe dacă sunt sau nu dispuse să se vaccineze. Ce spune inspectorul şef al ISJ Olt despre redeschiderea şcolilor
Peste 700.000 de elevi rămân fără bursa de merit după un ordin al Ministerului Educației
Noua ofertă pentru încetarea grevei: Creştere a salariilor cu 1.000 de lei brut şi o majorare cu 40% de la anul
Distribuie acest articol

Loading

 

Elevi ai Colegiului Naţional „Nicolae Titulescu” au vizitat, astăzi, staţia de epurare a oraşului. De asemenea, ei au aflat informaţii esenţiale despre biogazul care este folosit la încălzirea şi iluminatul staţiei, dar şi despre parcul fotovoltaic care care va fi amplasat în apropierea staţiei. Şi de această dată, Apic, mascota Companiei de Apă, a fost atracţia copiilor.

 

Dacă săptămâna trecută, de Ziua Mondială a Apei, Apic, mascota Companiei de APĂ Olt, i-a vizitat pe elevi, de data aceasta, elevii i-au întors vizita. Clase de la Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu” au vizitat staţia de epurare a oraşului. În cadrul vizitei, copiii au aflat informaţii esenţiale legate de modul în care apa ajunge la robinete.

 

Elevii cuminți și isteți de la Colegiul Național „Nicolae Titulescu” din municipiul Slatina știu că apa de la robinet nu vine din râul Olt, știu ce este o stație de epurare și ce investiții face Compania de Apă Olt în orașul lor.

Și mai știu elevii că biogazul produs la Stația de Epurare este folosit la încălzirea și iluminatul Stației, la fel ca și energia verde care va fi produsă de parcul fotovoltaic de lângă stație.

Le mulțumim tuturor pentru vizită și pentru atenția pe care ne-au acordat-o și pentru toată dragostea lor pentru Apic, mascota Companiei de Apă Olt.

Informațiile pe care noi le-am oferit sunt corecte și îi pot ajuta pe micuții slătineni și pe părinții și bunicii lor să înțeleagă activitatea Companiei de Apă Olt, așa cum este ea în realitate, nu cum este prezentă, uneori, eronat, în spațiul public!”, transmite Compania de Apă Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0