Dosar penal pentru un bărbat din Drăgăneşti-Olt care a incendiat anvelope auto pe un câmp

HomeEveniment

Dosar penal pentru un bărbat din Drăgăneşti-Olt care a incendiat anvelope auto pe un câmp

  Un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, este cercetat pentru poluare cu deşeuri, după ce în urmă cu câteva zile a ince

Bărbat, din Morunglav, prins în timp ce conducea  o maşină cu numere false
Caracal: Un şofer, în vârstă de 64 de ani, s-a urcat la volan cu o alcoolemie de 1,17 mg/l
Şi-a pus prietena la volan, care nu poseda permis de conducere. Cei doi tineri, din Olt, s-au ales cu dosar penal
Distribuie acest articol

Loading

 

Un bărbat, în vârstă de 54 de ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, este cercetat pentru poluare cu deşeuri, după ce în urmă cu câteva zile a incendiat mai multe anvelope auto, pe un câmp din localitatea Comani.

 

Polițiștii din cadrul Poliției orasului Drăgănești-Olt s-au sesizat din oficiu, la data de 24 februarie, cu privire la faptul că, în extravilanul localității Comani, din județul Olt, ard mai multe anvelope auto, degajând un nor de fum dens.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un bărbat de 54 de ani, din orașul Drăgănești-Olt, bănuit de incendierea anvelopelor.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „incendierea deșeurilor de orice fel”, conform prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 92 din 19 august 2021 privind regimul deșeurilor, republicată cu modificările si completările ulterioare”, transmite IPJ Olt.

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0