Două decese COVID-19, în Olt. Un bărbat decedat la SJU Slatina, iar un altul la un spital din Bucureşti

HomeSănătate

Două decese COVID-19, în Olt. Un bărbat decedat la SJU Slatina, iar un altul la un spital din Bucureşti

Judeţul Olt a înregistrat două decese în rândul persoanelor confirmate cu noul coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 83 de ani, internat la SJU Slatina cu simptomatologie specifică, pe data de 1 iulie. Rezultatul pozitiv al probei a venit pe 4 iulie, zi în care a decedat. Omul avea ca boli asociate HTA, obezitate şi bronhopneumonie. Celălalt caz a fost înregistrat în rândul unei persoane cu domiciliul în Olt, însă care se afla internată la Bucureşti.

Alexandru Rafila, apel către populaţie: „Cei de până la 40 de ani să ridice pastilele de iodură de potasiu cât mai repede”
483 de cazuri Covid-19, dar şi decese, în Olt
Olt: Alte 216 doze de vaccin administrate fără să fie înregistrate reacţii adverse
Distribuie acest articol

Loading

Potrivit informaţiilor, judeţul Olt a înregistrat două decese, însă pentru unul dintre acestea nu au fost emise formalităţile către INSP.  Este vorba despre persoana cu domiciliul în judeţul Olt, care a decedat la un spital din Bucureşti, care ar urma să fie prinsă în raportarea de pe 7 iulie.

Cât priveşte decesul înregistrat la SJU Slatina, bărbatul de 83 de ani avea ca boli asociate HTA, obezitate şi bronhopneumonie.

 

Print Friendly, PDF & Email

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0