Elevul care şi-a bătut şi umilit doi colegi a fost arestat preventiv

HomeEveniment

Elevul care şi-a bătut şi umilit doi colegi a fost arestat preventiv

  Elevul de 15 ani din Bacău care şi-a bătut doi colegi, băgându-l cu capul în vasul toaletei pe unul dintre ei, a fost arestat preventiv, pen

O copilă de 13 ani s-a aruncat de la etajul 10, după o ceartă cu mama sa
Un copil a căzut de la etajul II: Mama lui s-a aruncat după el
Tragedie: Cinci adolescenți s-au înecat în apele Siretului (FOTO)

 

Elevul de 15 ani din Bacău care şi-a bătut doi colegi, băgându-l cu capul în vasul toaletei pe unul dintre ei, a fost arestat preventiv, pentru 20 de zile, joi seară.

Elevul de 15 ani care și-a bătut doi colegi și l-a băgat pe unul dintre ei cu capul în toaletă a fost arestat preventiv

Pe lângă acuzaţia iniţială, de lovire, elevului i se impută şi lipsirea de libertate în mod ilegal, după ce imaginile postate în spaţiul public au arătat că i-a obligat pe cei doi colegi să intre în toaletă, unde i-a bătut.

La data de 2 februarie a.c, poliţiştii băcăuani au continuat administrarea probatoriului în cazul tânărului de 15 ani, reţinut pentru loviri sau alte violenţe, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău. Astfel, s-a dispus extinderea urmăririi penale faţă de acesta, sub aspectul comiterii a două infracţiuni de lipsire de libertate. Ulterior, minorul a fost prezentat instanţei care, la propunerea unităţii de parchet, a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 20 de zile”, a transmis, joi seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.

În același timp, și conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Bacău face propria anchetă.

Din primele verificări rezultă că incidentul s-ar fi petrecut joi, 26 ianuarie. Din păcate, acesta survine altor momente – unul care a avut loc în noiembrie 2022 şi altul cu o săptămână în urmă – în care elevul agresor a şicanat, respectiv a muşcat un coleg de clasă, motiv pentru care a fost sancţionat cu scăderea cu două puncte a notei la purtare şi cu avertisment.

Acum a reacţionat şi mai violent, lovindu-i pe doi colegi cu cerinţe educaţionale speciale”, a declarat conducerea ISJ Bacău.

Elevilor agresați li se oferă acum consiliere psihologică.  Poliţiştii Biroului Siguranţă Şcolară anunță controale în toate unitățile școlare.

Sursa: Antena 3

CITEŞTE ŞI: Elevul care a băgat cu capul în toaletă un coleg, cu cerinţe educaţionale speciale, a fost reţinut 24 de ore

Print Friendly, PDF & Email

COMENTARII

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0